Disease komentáře u knih
Dobrý rozjezd zajímavé série, která mě díky poněkud odpudivým obálkám docela dlouho míjela.
Kromě dětí tohle ocení i nostalgičtí kdysičtenáři Pifa.
Napodruhé už mě to tak nechytlo. V podstatě standardní dobrodružný příběh ve stylu BullDoga Drummonda, kde přidanou hodnotu tvoří jen lehce načrtnutá alternativní historie.
Atmosféra vcelku solidní, příběh takový obyčejný. Dost mi vadil podivný lettering.
Docela dost se toho uzavřelo, jsem zvědav, kam to bude v příštím booku směřovat.
Částečně omílání věcí z předchozí knihy a opět nekoncepční přeskakování. A tentokrát jsem si všiml i několika faktografických chyb.
Slušně napsaná "detektivka", kde sice autor pointu prozradí zhruba v polovině, ale i tak se dá setrvačností celkem v pohodě dočíst.
Hlavně začátek parádní, pak to časem přeroste v klasiku bitek a patetických hlášek.
Není to až tak hláškovací, občas těžkopádnější, ale vzhledem k výjimečnosti postavy Deadpoola zajímavé (v tom dobrém slova smyslu).
JO!!! Super postapo se známými hrdiny, jake je neznáme.
Podstatně lepší a komplexnější než kdysi viděný film, jak také jinak... Podle místního hodnocení patrně záležitost pro trpělivější čtenáře.
Další verze toho, jak se dali dohromady Avengers. Původní komix bych asi nedočetl.
Někde mezi 3-4*. I když v rámci Daredevila asi to lepší.
Jednoznačně nejlepší z prvních pěti dílů cyklu. Mít to lepší kresbu, dal bych plný počet.
Hodně jiný Marvel. Drsný Western, který Jonaha Hexe strčí do kapsy.
Slabší než Bůh ochraňuj válku, taky holt to není MAX. Ale i tak silně nadprůměrný kousek.
Opět slabší, ale na dvě hvězdy to pořád ještě dosáhne.
Vnímám to sice jako pokus o vymáčknutí "ještě něčeho dalšího" z figury Venoma, ale četlo se to dobře. Neurazilo, ale ani nenadchlo.