DK_Ronie komentáře u knih
Skvela kniha. Ta filozofie me hodne oslovila, forma je vyborna a cvicici programy extremne uzitecne. Uz zacinam cvicit :o)
Jedna z mala knih, ktere jsem ani nedocetl...
Par zajimavych myslenek, ale myslim, ze v konecnem dusledku by se kniha vmestnala i do deseti stran a o nic by neprisla ????
Samozrejme velmi specificky zpusob podani, ktery nemusi sedet kazdemu. Ale kniha obsahuje radu hlubokych myslenek a pripodobneni, ktere neztratily nic na aktualnosti ani v dnesni dobe. Navic to clovek slupne za hodinu, jak to odsila. Najdeme v sobe vic nasi detskou stranku ????
Musim rict, ze tohle bylo napsano presne podle meho gusta. Dobry styl, velmi ctive, akorat dlouhe. I pasaze, ve kterych se vlastne nic nedelo, dobre odsypaly diky hlavnim postavam. A asi poprve v zivote jsem mel v posledni casti knihy opravdu husi kuzi po tele. Koneckoncu me prekvapil i dej. Sel jsem do toho jako tabula rasa a po notnou cast knihy jsem myslel, ze to bude probihat jinak.
Nenadchne, neurazí. Pár zajímavých příběhů a myšlenek. Přečtení nebyla ztráta času, ale vracet se k ní nebudu.
Některé myšlenky dobré, ale na mě se to už moc opakovalo.
Všechny tyto encyklopedie ze světa WoW jsou moc pěkně psané a ilustrované, obsahují spoustu užitečných informací. Pro fanoušky univerza ráj na zemi :-)
Pořád velmi dobrá kniha, ale osobně mě z celé triologie bavilo nejméně. Nejvíce zdlouhavé, hodně putování, popisů přírody apod.
Jak se mi celá ta série hodně líbila, tak tenhle závěr byl podle mě zcela mimo. Ta pointa... no nevím, dost mě to zklamalo, přišlo mi, že se to vzdalo odkazu předchozích knih.
Stručné a užitečné shrnutí hlavních myšlenek Carnegieho. Nicméně "standardní" knihy jako Jak získávat přátele a působit na lidi se mi líbily více.
Pokud jste pařili Warcraft 3 (ROC i TFT), tak nic nového - v zásadě kopíruje příběh obou her. Ale pěkné shrnutí.
Nemuzu si pomoct, ale pribehy Ronina a Korialstrasze me proste bavi.
Nemuzu si pomoct, ale pribehy Ronina a Korialstrasze me proste bavi.
Ja jsem tefa starej Hordak a Thrall je oblibenec, ale chvilkama to na me bylo trochu nudnejsi / moc o vnitrnich stavech postavy. Je to spis o tom nez ze by se neco extra delo, hlavne v prvni pulce.
Cela tahle trilogie je zrejme to nejlepsi, co muzou knihy z prostredi Warcraft nabidnout. Velmi ctive, spousta akce, zadna nuda, pribeh Valky Prastarych - super.