domihruzkova komentáře u knih
První polovina mě vyloženě nudila, ale pak to dostalo spád, zvědavost, jak to nakonec skončí, mě donutila knihu dočíst.
ČV 2020 - kniha básní.
Básně nevyhledávám.
Řekla bych, že název zcela odpovídá obsahu, opravdu mi to přišlo, že Magor píše o ptácích :D
Oproti Manželům odvedle o třídu horší. Konec je dost překvapivý, nechápu, proč to autorka nerozvedla více, bohužel, místo nějakého dovysvětlení se dočkáte poslední strany.
Příběh chvílemi dost nereálný a bizarní.. Ale děj ubíhal rychle, napínavé to bylo také. Konec ala všechno dobře dopadne, zklamal. Vlastně teď, když píšu hodnocení, nechápu, proč jsem hned po přečtení knihu ohodnotila tak dobře - 4* :D
Poslechnuto jako audiokniha. Jinak bych to asi nebyla schopna dokončit.
ČV 2019.
Normálně bych po této autorce asi nesáhla, ale úplně špatné to nebylo. Na to, jak je knížka kraťoučká - 176 stran, tak je tam strašně hodně postav.
Nedočteno, možná to bude věkem, ale večerníček mně bavil 100x více.
Super sonda do nejen ženského vnímání a myšlení v minulém století. Je vidět, že se toho moc nezměnilo.
Byl to takový milý návrat do dětství. Přestože je kniha určena především pro mladší čtenáře, kniha mě bavila a až do konce jsem doufala, že se Katy nakonec postaví na nohy.