Domkar9116 Domkar9116 komentáře u knih

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Mně tam strašně něco chybělo. Chvilkama to vypadalo, že se to rozjede, ale děj se nějak táhnul, pak teda přišla zápletka a pak se to zase nějak táhlo. Napsané je to dobře, ale já jsem se tentokrát nemohla dočkat až knihu dočtu.

19.06.2021 3 z 5

Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Nebylo to špatné, ale nějak mi tam něco chybělo. Příběh byl možná takový moc roztahaný. Děj nebyl špatný, ale takový neurazí nenadchne, ale je to moc dobře napsáno a čte se to samo. Doporučuji.

07.06.2021 4 z 5

Skandální vášeň Skandální vášeň Elizabeth Hoyt

Opět perfektní. Kniha se četla sama stejně jako předchozí dva díly. Tato autorka se řadí mezi mé Top autorky historických románů a myslím, že další kniha bude opět pecka a já se nemůžu dočkat...pět hvězd jak vyšitých

02.06.2021 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

(SPOILER) Musela jsem se trochu přenést přes nezáživný začátek, než se začalo něco dít, ale pak to mělo spád. Kniha se četla sama. Občas mi vadily Dlouhé, zbytečné pasáže a opakující se děj, pak ten konec byl takový,, jakoby najednou trochu uspěchaný mi přišel. Ale celkově, bezva kniha, kterou jsem si užila a protože to byla první od autorky jdu hned na další a to něco znamená .

23.05.2021 4 z 5

Ďáblova dcera Ďáblova dcera Lisa Kleypas

Příběh Westa se mi neuvěřitelně líbil. Lisa jako vždy nezklamala a je to za plný počet. Celá série je perfektní! Čte se samo jako vždy. Holky kdybyste měla nějaká tip na autorku, která se aspoň trochu podoba Lise, nebo se jí vyrovná prosím napište domenica.r@seznam.cz díky moc

11.05.2021 5 z 5

Hon na Cassandru Hon na Cassandru Lisa Kleypas

(SPOILER) Vždycky je mi smutno když dočtu knihu ne-li sérii jako v tomto případě. Za mě toto nejlepší díl. Tom byl naprosto úchvatný, Cassandra byla taky fajn a jediné co mě trochu zklamalo byl konec, kde jsem čekala ještě nějaké drama, které se nekonalo. Ale to nevadí. Celá série je perfektní, ráda se k ní budu vracet. Nemohu se dočkat na další knihu od Lisy, mé nejoblíbenější autorky.

04.03.2021 5 z 5

Splněný sen Splněný sen Lisa Kleypas

Klasická Lisa...nezklamala. Super příběh. Moc se mi líbil vztah Zacha a Rose :-) to bylo dojemné. Doporučuji.

17.07.2018 5 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Je potřeba překonat trochu krkolomný začátek. Prvních cca 50 stran a pak už to jede a od knihy jsem se nedokázala odtrhnout. Ale začátek - to jsem myslela, že to vzdám. Ale vydržte! Super kniha, krásně kopíruje originální Shakesperovskou předlohu, vč. jmen a pozic (Duncan - král, u Jo Nesba vrchní komisař). Macbeth je zkrátka antihrdina, nevíte zda mu fandit, nebo mu přát smrt..Láká mě další kniha od tohoto autora :-)

25.05.2018 4 z 5

Kde jsi, lásko? Kde jsi, lásko? Lisa Kleypas

Ouu, první kniha od Lisy, kterou jsem zatím nedočetla. Nechytlavá, příběh nic moc, postavy nic moc, ano je to její prvotina a je to celkem znát...Snad se k ní někdy vrátím a alespoň jí dočtu. Jinak vše ostatní od Lisy je prostě THE BEST, MUST HAVE,...a všecky tyhle věci :-D :-D

21.05.2018 3 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Čtivá kniha, příběh z válečného období, konec trochu šokující, ale něco mi v knize chybělo...proto 4 hvězdy

20.11.2017 4 z 5