Domkar9116 komentáře u knih
(SPOILER) Opět hezký příběh. Zajímavý obrat, kde žena je zkušenější než muž. Nenechte se odradit. Autorka zkrátka umí a proto jsem věrným a zatím nezklamanym čtenářem. Jen tak dál.
Když už máte nasazenou laťku hodně vysoko co se týká milostných románů, je těžké najít autora a příběh, který by vás bavil.. Nicméně Elizabeth Hoyt se to stále daří. Opět krásný příběh, čtivě napsané, postavy, které si zamilujete. Moc se těším na další díl !!
Autorka se překonává. Lepší jak první díl. Od první stránky do poslední příběh naprosto hltate. Romantika, láska, sex, emoce, všecko v jedné úžasné knize. Těším se na další díl. Rozhodně neváhejte a přečtěte si to. Nebudete litovat.
Prvních pár stránek jsem se nemohla začíst, ale pak už to bylo dobré a četlo se hezky. Příběh ani postavy nebyly špatné, ale mám nasazenou laťku vysoko od Lisy Kleypas a proto mě toto tolik neuchvátilo. Ale tím nechci psát, že je to špatné to vůbec. Spíš takový lepší průměr v tomto žánru.
Tak konec série. Tento díl mi nepřišel nějak extra slabší než předchozí. První polovina se mi líbila víc, byla trošku živější, pak se to táhlo. Ale všechny knihy se četly moc dobře a postavy byly taky fajn. Celkově vzato mi u všech knih chybělo to "něco" abych dala plný počet hvězdiček. Je to prostě letní, pohodové čtení, kde vypněte a prostě jen čtete. Nicméně si teď na chvilku asi od Elle Kennedy odpočinu. Ale možná se brzo vrátím k navazující sérii. Uvidíme.
Bylo to opět moc fajn čtení. Jen mi stále trošku něco v těchto příbězích (v této sérii) chybí. Možná trochu větší zápletka, zajímavější děj, nebo něco takového. Je vidět, že se to tam autorka snaží dostat, ale pro mě je to nějak pořád málo. Ale po těch x knihách v tomto žánru je člověk asi už moc rozmazlenej. Takže si mě asi zas tolik nevšímejte :-D a přečtěte si to. Je to oddechovka, romantika, sex, krásný chlapi a krásný ženský. Opět dobře napsáno, čte se to samo.
První část knihy mě bavila trochu víc, pak to bylo už takové obyčejné a trochu natahované. Ale jako dobrý, hezky se to čte. Je to taková letní oddechovka.
Tak nebylo to špatné. Dobře se to četlo. Hodnotila bych to jako takový lepší průměr v tomto žánru.
Bylo to super. Dalo by se to celkem srovnat s ON a MY. Klidně bych brala ještě další díl. Oba kluci byli super. Přečteno zachvilku. Doporučuji.
Nebylo to špatné. Asi bych to srovnala s předchozím dílem. Čte se to samo, ale to už jsme od těchto autorek zvyklé. Chyběla mi trochu větší zápletka, nějaká větší dynamika. Ale i tak to byl fajn příběh. Odpočinkové čtení. Žádné nervy. Vypněte a čtěte. Doporučuji.
Asi to není tak dobré jako ON a MY, ale bylo to i tak perfektní. Příběh trochu slabší, dfc žádná nic moc zápletka, trochu jsem čekala ke konci jestli se ještě něco nestane, nestalo. Ale to vůbec nevadí. Četlo se to samo a neuvěřitelně se člověk zasmál, Blakeovi hlody byly k sežrání. Vřele doporučuji jako moc fajn oddychové čtení.
Děkuji všem možným náhodám, že jsem začala tuto sérii číst. Patří opravdu mezi nejlepší knížky "tohoto" žánru. Autorky vytvořily úžasný příběh dvou úžasných kluků. Četlo se to samo a já už nemám co dál dodávat. Neváhejte a čtěte :-)
Zdráhala jsem se číst ze dvou důvodů. Jednak jsem měla chuť si přečíst klasickou červenou knihovnu a jednak kvůli tématu. Vysoké hodnocení mě ale přinutilo si knihu koupit a prostě...aaaa...nelituji. Byl to naprosto krásný příběh, oba kluci jsou super a člověk jim opravdu fandí celou dobu. Nenecht se zvyklat a jděte do toho. Nebudete litovat. Navíc je to perfektně napsané a čte se to vlastně samo. Jdu na druhý díl.
Všechny tři díly musím opravdu hodnotit pozitivně. V posledním díle bylo občas trochu moc omáčky okolo, ale to nic nemění na tom, že se to perfektně čte. Opravdu milé překvapení od české autorky. Doporučuji přečíst celou sérii.
První díl se mi líbil asi o trochu víc, ale i tak se to krásně četlo. Jen Robert mi přišel v prvním díle jako největší drsoň s tady byl hned od začátku spíš takovej hodnej kluk. Ale jo jako bylo to fajn a ještě přečtu třetí díl ať to mám komplet.
Dosti překvapující na českou autorku. Četlo se to dobře, dobrý děj i postavy. Jdu na druhý díl a moc se na něj těším. Plný počet hvězd je jasná věc. Vřele doporučuji.
Určitě přečíst. Je to pecka a je tam vše co od knihy očekáváte. Opravdu velice se těším na další díl o Tristanovi. Bude to asi taky nářez. Plný počet hvězdiček je zasloužený.
Hodnocení je zasloužené. V daném žánru je to jedna z nejlepších knih. Konec mi možná přišel malinko uspěchaný a semlelo se to najednou moc rychle všecko. Ale prostě.... přečtěte si to. Zasloužených 5 hvězd.
Souhlasím s jinými komentáři. Nebylo potřeba dvě knihy, stačilo k prvnímu dílu přidat pár stránek. Celkově vzato oba dily- je tam hodně prázdných scén, které nejsou důležité pro děj a nějak z nich nic nevyplývá, ve druhém díle je Sage už trošku otravná s neustále se opakujícími situacemi a pocity, že si člověk řekne: "Bože, už zase?!". Nakonec rozuzlení bych si představovala také trochu zajímavější, záživnější. Ale oba díly se četly dobře. Byla tam romantika, trochu napětí, 4 hvězdy jsou naprosto zaslouženě.P.S. Luca byl bezva, ale na začátku druhého dílu bych mu dala ránu :-D
Úžasně rychle se to čte. Luca byl v tomto prvním díle naprosto úžasný a vnímavý. Postava Sage byla taky docela fajn, ale něco mi u ní chybělo. Nějaké větší charisma nebo tak něco. Ale určitě si tato kniha zaslouží přečíst. Doporučuji.