Drdlice komentáře u knih
Knížka je čtivá, veselá i smutná. Prostě jak to v životě chodí. Doporučuji
Přečtená za 3 dny, vždycky když jsem ji chtěla odložit, znovu jsem se začetla. Úplně mě pohltila. Za mě lepší jak Zoo. Doporučuji každému. Myslím, že by měla být v povínné četbě na ZŠ
Koupit jsem si jí prostě musela, ale musím říct, ze první kapitola mě nejak nezaujala, už jsem ji chtěla odložit když přišel konec a mě vyhrkly slzy. Potom už jsem to ale musela číst pořád a pořád. Přečtena na 4 otevření, fakt moc krásná knížka, hlavně ten konec to uz jsem nestihala ani smrkat :D všem doporučuju :)
Začla jsem Veronikou, a možná proto mi byla bližší, je hezké jak do sebe děj zapadá, ale občas jsem už nevěděla, co se vlastně dělo u toho druhého. Takto napsat knihu muselo dát opravdu dost práce. Doporučuji
V poslední kapitole jsem myslela, že se nedočkám konce. Za mě nejslabší od něj. Bohužel, těšila jsem se na ní
No asi jsem moc dospělá, na to abych jí pochopila... Snad se k ní za pár let vrátím, a změním názor.
Knížky na toto téma, krásně ukážou nezkušenému člověku, jaké zažívá narkoman pocity a jak úplně jinak vnímá svět. Dej se neustále opakoval, ke konci už mě čtení nebavilo, ale nakonec happy end, což je super, víc takových silných lidí...
Vybrala jsem jí náhodou, podle zadní stránky jsem si řekla, že by nemusela být špatná. A nebyla, když jsem se od ni odlepila, musela jsem ji prostě zase hned začít číst. Nenosím v životě růžové brýle, stejně jako ta kniha... doporučuju :)
Mě se knížka líbila moc. Úplně jsem se do příběhu vžila. Paní Jandová musela prožívat velmi těžké chvíle
Na to jak mě ze začátku kniha úplně pohltila, ve 3/4 knížky se stala z příběhu nuda a dočítala jsem ji již stěží. Posledních pár kapitol bylo zcela jasné, jak to dopadne, čekala jsem stále nějaký zvrat, ale nic nepřekvapilo, a tak nudný děj trval až dokonce. Bohužel
Moje první přečtena knížka snad od školy, a koupí jsem určitě neprohloupila. Je jasné, že do děje se musíte pročíst, ale mě knížka bavila i dojala :)