dubakm dubakm komentáře u knih

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Ještě že je na světě tolik superboháčů :-)) Čtivá, ale hoooooodně průhledná knížka. Jako oddychovka dobrá.

19.02.2014 3 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Ale jo, jako oddychovka je tahle knížka dobrá. Sice hodně předvidatelná, ale čte se lehce a k vodě, nebo k chřipce ji můžu doporučit :-)

19.02.2014 3 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Tak první polovinou knížky jsem proplula lehce a opravdu jsem se hodně zasmála.Byla to taková připomínka na čas strávený na ubytovně, kde ve vedlejším pokoji sice nebušila postel o zeď, zato opravdu někdy vrzala půlku noci :-) Druhá půlka byla klasicky lovestoryovská, předvídatelná, no a konec , ten byl opravdu crazy. Jsem ráda, že jsem po knižce sáhla, zdravý smích je pro duševní zdraví důležitý .Knížku jako oddychovku doporučuji.
PS: bod k dobru za hudební vkus drtiče zdí

19.02.2014 4 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Krásna knížka. Ještě dlouho po přečtení jsem vstřebávala konečné vyústění Willova životného příběhu a jeho volbu. Jako většinu z nás mě jeho volba překvapila, ale přesně jak Lou psal její přítel Richie: je to jeho volba, nemusíš s ním souhlasit, ale musíš být s ním. Určitě si přečtu i další knížky od této autorky.

08.02.2014 5 z 5

Jak jsem se zbláznila Jak jsem se zbláznila Ivanka Devátá

Hořkosladká knížka , která nás humorně provází nehumorní fází života, aneb všude kolem Vaněček.Knížka splnila svůj účel, pobavila, i když doufám, že tuhle zkušenost p. Deváté nikdy nebudu muset prožít.

06.02.2014 4 z 5

Světlo mezi oceány Světlo mezi oceány M. L. Stedman

Hodně silná kniha, z pera dosud neznámé spisovatelky, která si v mojí knihovně zasloužila čestné místo. Tedy až dokončí svojí spanilou cestu napříč rodinou:-) Kniha se čte lehce a styl psaní je lehce přebratelný, autorka si tady opravdu dala hodně záležet na ,,čtenářské přístupnosti" i pro méně zdatné čtenáře. Samotný příběh o hledání pravdy, správnosti mezi dvěma těžkými osudy žen, rodin je vsutku strhujíci, emocionální a bez slz to dočte jen hodně tvrdá povaha.Morální kodex knihy poukazuje na to, že špatné věci konané v zájmu dobra i nadále zůstavají špatnými, ale ruku na srdce, kdo může 100% říct, že by se v dané situaci zachoval jinak, že by svou čest postavil před svou rodinu?Všem tuhle knihu doporučuji k přečtení a radím přibalit i pytlík kapesníků.

14.01.2014 5 z 5