Duchoslp komentáře u knih
Minulý díl byl trošku slabší, ale tentokrát už je Josie zase zpět v plné parádě. Vidí souvislosti tam, kde jiní ne a postupně rozplétá nitky případu. Super čtení
Druhý díl se mi líbil trošku víc než ten první. Kate a Tristan jsou velice nesourodá, ale opravdu efektivní dvojce amatérských vyšetřovatelů. Děj má spád a knížka se čte opravdu dobře.
Tohle vypadá jako dobrý začátek série. Kate má své chyby, ale je silnější než vypadá. Napínavé čtení, kde se Kate a Tristan krok za krokem blíží rozuzlení
Tohle vypadá na novou vydařenou sérii. Začátek se rozbíhá trošku pomaleji, ale druhá polovina je skvělá a naprosto Vás vtáhne do děje. Logan má proti sobě soupeře, kterého úplně nečekal. Super čtení
Tak tohle byla fakt pecka. Tentokrát to bylo víc o psychice a temných emocích se kterými se potýká i Josie. Mělo to spád a motiv Svatyně, byl hodně dobrý
Podle mě zatím nejlepší díl. Při tomto vyšetřování konečně nakoukneme do Jossie minulosti. Děj má spád a nechcete přestat číst, dokud nejste na konci
Měla jsem strach, aby třetí díl nebyl trošku slabší, ale laťka určitě neklesá. Kate a Tristan vyšetřují hodně vychladlý případ a jejich vyšetřování není snadné. Knížka se čte opravdu dobře a těším se na další díl
Dvojka Zoe a Tatum se k sobě opravdu hodí. Dohromady mají ten správný náboj, výborně se doplňují a mají potenciál rozlousknout každý případ. Knížku jsem přečetla jedním dechem a hned jdu na další
I třetí díl byl naprosto skvělý. Tentokrát to byla hodně osobní honička. A konec, naprosté překvapení, to jsem fakt nečekala
Právě jsem dočetla a jsem nadšená. Třetí díl byl naprosto skvělý. Unesený autobus, psychopat s úchylkou na Egypt a agenti, kam se podíváš. Jsem zvědavá na čtyřku.
Poe a Tilly jsou naprosto skvělá dvojka. Perfektní čtení. Napínavé od začátku do konce. Moc se těším na další díl
Případ, který musí Josie vyřešit se tentokrát týká její kolegyně. Josie je jediná, která věří v její nevinu. Jako vždy má děj spád a nemůžete se odtrhnout, dokud není konec
Tak tohle se mi opravdu líbilo. Skvělá zápletka, dějové zvraty, nechybí napětí a bombastické překvapení na závěr.
Inspektor Logan v novém působišti se starou partou řeší další případ. Podezřelých je víc než dost a samozřejmě nechybí ani překvapeni na konci. Super čtení
Opravdu super čtení. Případy Kate a Tristana neztrácejí šťávu. Děj má spád a je bez zbytečných klíček. Tentokrát nás pátrání zavede na stopu ztraceného chlapce a jako vždy nic nezůstane neodhaleno
Tak tahle knížka není pro citlivé povahy. Naprosto propracované metody šikany, ponižování a násilí nejen na rodině, vlastních dětech a blízkých. Naprosto nepochopitelné, ale zároveň fascinující, jak jeden člověk dokáže zmanipulovat své okolí
I když se časově vracíme úplně na začátek, kdy se celý tým poprvé potkává, nic tomu neubírá na atraktivitě. Děj má spád a vzájemné poznávání tomu dodává nový nádech. Super moc se mi knížka líbila.
Právě jsem dočetla čtvrtý díl a moc se mi líbil. Děj má spád, všechny nitky jsou pořádně propletené a rozmotat je dá Lottie pořádně zabrat.
Druhá knížka byla ještě lepší než ta první. Děj měl spád, nebyl vůbec zbytečně překombinovaný. Najdete tady všechny postavy z první knížky Tilly, Poe a samozřejmě nechybí ani záporák, který ani s propracovaným plánem neuspěje.
Super tak jako celá série. Hlavně druhou polovinu jsem přečetla jedním dechem. Jen já už bych konečně dala dohromady Avu a Luca.