Duchoslp komentáře u knih
I druhý díl měl spád. Makenzie absolvuje akademii v Quanticu a zároveň vyšetřuje další případ. Vše jí komplikuje její problém s autoritami a zákulisní boje přímo v FBI.
Závěrečný díl nebyl špatný. Tři případy, které musí Alex a Chloe vyšetřit spolu zdánlivě nesouvisí. Ale jak se ukáže nic není, jak se zdá.
Riley se tentokrát postaví čarodějnicím a jako vždy vyhrává. O to víc se autorka vyžívá v jejím milostném životě a bohužel stále bez happy-endu.
Tentokrát má proti sobě Riley dva silné protivníky, navíc jeden z nich zasáhne přímo její nejbližší. V jejím osobním životě se znovu objevuje Quinn a snad se blýská na lepší časy.
Riley poznává své nové schopnosti a dokáže vyřešit každý případ, ale její osobní život se zase ocitá v troskách
V tomto díle se objevují noví záporáci a to démoni. I s nimi se Riley vypořádá a okolnosti jí donutí i k zásadnímu rozhodnutí týkající se jejího partnera.
Riley se v této knize podaří dokončit část svého poslání a ukáže se, že se její schopností pořád rozvíjejí
Pokud se čtenář povznese nad Riley sexuální apetit, dostává se k dobrodružství plné intrik a magie. Takové oddechové čtení.
Taková romantika s nádechem nadpřirozena. Pohodové čtení, které neurazí, ale ani výrazně nenadchne.
Knížku jsem přečetla za jedno odpoledne. Zajímavé čtení, které vás vtáhne do děje a prožíváte ho spolu s Panenkou, která postupně odkrývá, že všechno není, jak se na první pohled zdá. Boj 13leté holčičky proti psychicky labilní matce
Taková rychlovka na jedno odpoledne. Žádné hluboké myšlenky nečekejte. Tajná agentura zabývající se paranormálními jevy a vládní komplot. Klasika
Série Hadrový panák se mi líbila, ale Imitátor mě zklamal. Děj byl zbytečně rozkouskovaný a místy zbytečně překombinovaný, detektivové jen bezradně sledují vraždícího profesora, který jim pořád uniká.
Mám ráda knížky o magii a tato má všeho tak akorát. Magie, čarodějnice, elitní dívčí klub. Super. Děj měl spád, jen závěrečné odhalení zase takovým překvapením nebylo. Nicméně doufám, že bude i další díl
Námět dobrý, ale místy mi to přišlo trošku zdlouhavé. Celkově, ale hodnotím pozitivně, protože tohle se dneska klidně může stát kdekoliv a snad někde čekají v pohotovosti Dane a Lucy, aby nás z toho vytáhli.
Tohle byla moje první kniha s Pendergastem a musím říct, že se mi líbila. Napínavé zápletky, které se postupně prolínají a objasňují. Nechybí tomu ani ženský prvek v podobě Constance.
Napínavé čtení. Knížka má spád. Děj prožíváte spolu s postavami, držíte jim palce, aby se z toho dostali. I když téma ostatní pátrají po někom, kdo se ztratil, už tady několikrát bylo, konec příjemně překvapí.