Dudlík08 komentáře u knih
Úplně mě kniha nenadchla. Děj byl docela přehnaný a úplně mě nedokázal do sebe vtáhnout, proto také dávám tak málo hvězdiček. Znovu bych po knize nesáhla.
Prostě tuto sérii miluji a čtu stále dokola dokolečka
Je to moje první krimi knížka ze Severských zemí a musím říct, že se mi hodně líbila. Zase jiný styl psaní a už teď se těším na druhý díl
Minulý díl pro mě úplně zajímavý nebyl, ale tento byl opravdu dokonalý :) Od začátku do konce plný akce, propracování neskutečné :) už teď se hrozně těším na další díl!!! :)
Od začátku bylo tak nějak jasné, jak vše dopadne, ale o to víc mne knížka bavila číst. Dávám plný počet hvězdiček, protože opravdu krásně napsaný válečný román. Ještě když si člověk uvědomí, že opravdu takoví lovci nacistů po válce byli .... už teď se těším na další román od autorky.
Knihy od autora mám hrozně ráda. Tentokrát se mi podařilo hned na začátku knihy odhalit, kdo za tím vším stojí :) Pro mě trošku slabší díl, protože jsem nebyla nijak překvapená. Už se, ale těším na další díl :)
Kniha se mi velice dobře četla. Byla to jedna z odpočinkových knih :) Krásně popsán starý Londýn :)
Musím přiznat, že tento díl mě úplně nepohltil jako pár předchozích, ale hrdiny knihy prostě zbožňuju. Budu se opakovat, ale autor opravdu má krásně vše promyšlené a hrozně se mi líbí, jak zapojuje skutečné věci/místa/historii do románu :)
Bohužel kniha nenadchla. První díl série byl pro mne knížkou, kterou bych si přečetla ještě jednou, ale po téhle bych bohužel už nesáhla. Thea je mi opravdu líto, ale vím, že bych si další knížku prozatím s ním nepřečetla.
Prostě dokonalé! Děj promyšlený do úplných detailů, prohlubování vztahů mezi hlavnímu hrdiny, taky super. Opravdu tento autor dokáže zaujmout!!!
Moje první kniha tohoto autora. Musím říct, že to byla taková "oddechovka", která se mi ale líbila. Hezky popsána doba, kterou si v dnešním světě vlastně ani nedovedeme představit.
Kniha se mi líbila a musím říct, že možná jedna z nejlepších od autora. Celý děj byl opravdu zahalen mlhou a až do poslední chvíle jsem netušila...
Autor má opravdu vše do detailu promyšlené. Super knížka!!!
Jsem trošku zklamaná. Hlavního hrdinu mám ráda a předchozí díly mě bavily. Tady jsem se do knihy začetla až na posledních cca 80 stranách. I tak se těším na další pokračování a věřím, že další díl už zase zaujme.