Ďumbierka komentáře u knih
Moja prvá od Jennifer a už vtedy som vedela, že nie posledná. Prostredie , kde sa príbeh odohráva vás dostane a niekedy sa neviete rozhodnúť , či je vám vlastne vyšetrovateľka sympatická....Je to urobené skvelo. Príbeh je tajomný a podozvedáme sa veci pri ktorých som aj ja mala ústa dokorán :)
Mne sa kniha veľmi páčila. Bonus - má krásnu obálku.
Myslela som si, že to bude knižka o duchoch, tajomne. Vykľula sa z toho knižka pre mládež :). Nebola zlá, priam naopak, no mňa v knižke tešili hlavne fotografie, viac ako príbeh. Myslím však, že mnoho ľudí ohúrila :) a príbeh je vymyslený veľmi dobre.
Mám doma aj 2.diel, ale akosi som zamrzla. Možno príde chuť až časom....
Pre mňa to bolo dielo trošku mimo smeru , ale bolo to príjemné čítanie.
K tejto knižke nemám slov. Taký opis režimu, až vás mrazí a divíte sa keď počujete niekoho ako hovorí - ako bolo vtedy dobre. Knihu som hltala a bola to jedna z naj za rok 2016, ktoré som prečítala.
Neustále napätie, neviete aké rozhodnutia padnú ...
Vrah odhalený na začiatku? To sa len tak nestáva. Myslela som si , že ju môžem zavrieť a vybrať inú, no kniha ma tak upútala, že som nevedela prestať a chodila so mnou všade. Veľmi dobrý príbeh, prekvapivý a aj trošku pre určité postavy zdrvujúci.
Po knižke som siahla na základe odporúčania Irči :) a urobila som dobre! Bola to moja dovolenková kniha a ja som ju hltala a bola zdesená :)
Má to náboj, pointu a pre mňa je to naozaj taká téma, ktorá sa jednoducho udiať môže a tak ma dej knihy jednoducho dostal. Členovia mojej rodiny boli zo mňa zhrození, lebo o ničom inom som nehovorila a vedzte, že kniha vo vás niečo určite zanechá...
Ja zbožňujem prostredie knihy, Holgera a členov tímu :) a tešila som sa lebo Cestujem sama ma dostala. Pre mňa to bola povinnosť, ktorá ma prekvapila a potešila a nesklamala :) teším sa na ďalšie knihy od tohto tajomného autora ;)
Ja mám rada Anu a Christiana a veľmi som sa na príbeh z jeho pohľadu tešila. U mňa to splnilo všetko :) 4* má asi len preto, že mňa proste viac oslovilo rozprávanie z pohľadu Any :) . Pevne verím, že aj 50 odtieňov temnoty bude z pohľadu Christiana, to ma veru láka a tiež posledný diel, než už je to komplet.
Mne sa príbeh páčil, aj keď je to troškú iné. Ja som sa však nevedela dočkať a knihu som mala z pár hodín prečítanú -čítala som prvýkrát do noci :D čo u mňa nie je zvykom, lebo vždy zaspím. Ja som sa po toľkých rokoch jednoducho tešila na ten svet a atmosféru a snažila som si ju vychutnať naplno.
U nás doma sa nikdy nečítalo. Preto som ani nevedela, že nejaký Harry existuje. Raz v škole v prvých ročníkoch na základnej , nás zobrali do kina a ja som sa do toho príbehu zamilovala. Vtedy sa objavila taká tá prvá láska a vedela som, že určite aj v našej dedinskej knižnici bude aj nejaký Harry Potter a bol. Aktuálne si zháňam svoje vlastné knižky - SK verzia je pre mňa v tomto prípade lepšia ako česká :) a my máme nové vydanie v brožovanej väzbe , čo ja môžem ♥ a čítam ich znovu.
Toto bola pre mňa veľmi silná knižka. JA som ani nevedela, že je - videla som zase skôr film - no nesklamal. Aj keď tu sa mi potvrdilo, že pre tento prípad je knižka lepšia :) .... viacej som sa vcítila do hlavných postáv a trošku mi aj vadili také hlavné rozdiely s filmom - kto videla čítal asi vie :) . Určite odporúčam , ja som si ju užívala.
Pre mňa najslabší diel zo série a knihu som nečítala ani hneď po Rezistencii. Niekto super mi povedal spoiler :D a ja som sa proste stopla. Tento rok na začiatku som však bola chorá a bez hlasu a rozhodla som sa ju prečítať.
Každopádne ma teší, že som dočítala všetky tri knihy a už každý má svoj názor :).
Mne sa páčili 1 a 2 viacej :)
Veľmi dobre napísaná kniha, miestami som sa nútila do čítania, ale asi to bolo daným životným obdobím, ale kniha ako celok bola veľmi napínavá, tajomná a skvelá. Mám doma aj ďalšie dve od Wulfa Dorna, už sa do nich len pustiť :).
Kto je milovník Sexu v meste, tak vie. Ja som knihu chcela preto a aj lebo som romantická duša :) a chcela som si ju prečítať. Mňa nesklamala a keďže milujem posielať listy aj teraz v tejto techno-dobe, tak ma potešila. Knižka obsahuje milostné listy a básne.
Nie je o čom ♥. Milovníci psov a knižiek. U mňa je to skvost v knižnici aj s druhým dielom a jednoducho si zamilujete tak ako hlavnú postavu psíka, tak aj tému, ktorá sa v knižke rieši.
Knižka je super, každému dá čo treba. Pre mňa bol osobne silnejší diel prvý, ale keď som túto čítala spätne znovu, pomohla mi urobiť rozhodnutia, nad ktorými som dlho váhala a vedela som, že mi daná situácia nepomáha. Za mňa pekné čítanie, môžete listovať medzi kapitolami a hľadať aj medzi riadkami.
Príbeh mal potenciál, sľuboval veľa. Žiaľ pre mňa boli mrzuté scény so zvieratkami a toto mohol autor kľudne vynechať. U mňa aj preto kniha klesla a tiež som odhalila pointu celkom zavčasu . Nebolo to zlé, no ďalšie diely doma nemám a stále neviem, či im dať šancu.
Každý milovník psov a knižiek by ju mal mať doma. Nevedela som sa odtrhnúť, poplakala som si a bola to taká tá povinnosť siahnuť po nej po dočítaní Psieho poslania ♥. A viete čo, ja tomu verím a dáva mi to veľkú nádej a pokoj na duši.
Knižka je krásne ilustrovaná, príbeh oplýva WOW efektom, nakoľko všetci ho milujú.
Mne sa páči, no nemilujem ho tak ako všetci :) určite je to ale dobré prečítať ho min. dvakrát. Ja som sa snažila ako malá a teraz ako väčšia a je to pekné pripomenutie si :) stále len premýšľam prečo je Malý princ označený ako literatúra pre malé deti . Dospelého myslím, že zahreje na srdci viac ♥,mňa veru zahrial. Je to krásny príbeh.
Nájdete tu všetko od priateľstva, dôvery, odvahy...lásky až po nenávisť, strach, nechutnosti... King sa tu vyjašil a veru sú tu scény, kedy som premýšľala či bol pri zmysloch :D no je to tak ako to je a samotná kniha mi síce dala zabrať, no je skvelá :) určite nezostane čítaná len raz.
Akurát ma mrzí, že u nás na SR vyšla s hroznou obálkou :D a teraz je novú filmové vydanie - to stojí za to, ale neviem čo by som urobila s prvou, v tej mám totiž dojmy a pocity a všetko :)
Pre mňa jedna z mojich najobľúbenejších kníh.
Milujem tú atmosféru v knihe a tak trošku surovosť a nepredvídateľnosť, pokiaľ sa bavíme o tom, že ju niekto ide čítať 1.krát.
Ja som ju čítala ako povinné čítanie k maturite, no nepotiahla som si ju a bola to jedna z prvých kníh, pri ktorej mi aj slza vypadla.
U mňa Peter a Lucia ďaleko predbehli aj obľubovaného Malého Princa.
Viem, asi som divná, ale každému srdce za iným piští :)