dvoracci komentáře u knih
Na mě trochu pomalejší rozjezd děje, vše je hodně dopodrobna rozepisované, ale druhá polovina knihy už mě nenechala knihu odložit a závěr mě opravdu překvapil.
Četla se skvěle, napínavý příběh, člověk hrdinovi držel palce, i když to s ním mnohokrát vypadalo špatně..
Pro mne opět skvělý a napínavý příběh. Sice jsou všechny knihy dost drastické, ale těším se na další.
Mě tato kniha nadchla. Když uvážím, z jaké je doby, je velmi čtivá a jednání Anny chápu. Na to, jak je tato kniha rozsáhlá, jsem jí měla za dva dny přečtenou.
Velmi pěkný příběh, ale i když jsem tušila jak to dopadne, doufala jsem, že jejich láska by mohla Willovo rozhodnutí změnit.
První polovina knihy byla skvělá, opět silný příběh, vzbuzuje ve mne pocit, že autor toto prostředí dobře zná. Období, kdy z Angela je již stařík pro mne tak poutavé již nebylo, ale i tak se mi kniha moc líbila a je mi líto, že jich do češtiny nebylo přeloženo více.
Moc krásný romantický příběh, i když je tak smutný, je místy kompenzovaný skvělým humorem.
Doufala jsem, že kniha bude o moc lepší než film, ale zase takový zázrak to nebyl.