Dym

Čtení této sbírky básní jsem si užila. Opravdu je zajímavé jak vás dokáží jednotlivé básně pohltit. Nejlepší byla podle mě báseň Havran v originálním znění, ale i zbytek ušel.

Ke knize jsem se dostala díky povinné četbě, ale v podstatě mě na ní nalákal film, který jsem už dřív viděla. Nemůžu si stěžovat, bylo to vtipné a zajímavé čtení. Jenom se mi to četlo trošku těžko, protože jsem se do ní i přes všechnu vtipnost nedokázala pořádně začíst.

Taková příjemná knížka na léto. Sice mě začátek moc nebavil, ale pak jsem se nemohla odtrhnout.

Kniha byla velice akční a nedalo se od ní moc odtrhnout. Sice se mi nelíbily určité části, ale i tak je to povedené : )

Musím se přiznat že díly po Selekci jsem nedočetla ani jeden. Nevím proč mě nezaujaly. Ale Dcera mě mile překvapila, jen je mi hlavní hrdinka trochu nesympatická. Snad se to zlepší v dalším díle

Začátek mě sice moc nezaujal, ale pěkně se to rozjelo : ) Už se nemůžu dočkat dalšího dílu

Moc krásná a dobře napsaná knížka. Sice si na romantické knížky moc nepotrpím ale tahle neměla chybu : )

Hodně zajímavé a napínavé uzavření série. Víc k tomu nemám co dodat.

Opravdu moc hezká knížka plná akce. Už se nemůžu dočkat jak bude děj pokračovat : )

Hodně zajímavá, čtivá a napínavá knížka. Jen mi přijde divné, že úplně všichni spikli proti všem. Tak co je pak zlo a co dobro, když každá strana dělá hrozné i dobré věci? Ale jinak bezva počtení a už se těším až si přečtu i další díl.

Hodně zajímavá a čtivá knížka, napínavý příběh vetkaný do úžasného prostředí. Ale musím se přiznat že představa dětí, převtělených do zvířat a rostlin, které byly posléze vycpány mě trochu děsí.
Jinak opravdu úžasná knížka, přečetla jsem ji jedním dechem : )

Ze začátku docela nuda, ale na konci se to vyrovná. Jen mi vadí najivita hlavních hrdinek a to že si nedovedly dát dvě a dvě dohromady. A konec se mi zdá být neúplný, jinak se mi knížka líbila.

Hodně zajímavý děj, ale zklamal mě ten konec. Mohlo by to skončit i líp.

Hrozně zajímavá, když jsem si ji četla ze začátku mi připadala zvláštní a popravdě trochu nudná. Ale jak se příběh rozvíjel a Serafína odhalovala střípky své osobnosti mě kniha opravdu nadchla a byla jsem ráda za pozdější reakci jistých postav na Serafínin původ a schopnosti. Opravdu hezká knížka.

Knížka se mi moc líbila, krásné prostředí i zajímavý děj. Jediné co bych vytkla je trošku větší najivnost postav, ale to se snad v dalších dílech zlepší. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl, který má vyjít v březnu.

Příběh se stále rozvíjí, vyvstává více otázek než odpovědí a nikdo neví co se příště zvrtne. Opět jsem si u knížky hezky odpočinula a jsem zvědavá na další díl : )

Čtení jsem si krásně užila, opravdu krásná a oddychová knížka, ale taky občas napínavá. Už se těším až si přečtu další díl a dozvím se víc o Hrozných ze sídla Ashton a o jejich vychovatelce jejíchž původ je stejně záhadný jako původ dětí.

Krásná oddychovka a dost zajímavá. Doufám že se v dalším díle děj trošku rozjede : )