Elea komentáře u knih
Tato kniha je názorné vysvětlení přísloví "ševče, drž se svého kopyta". Jednu hvězdičku dávám za fotky, jinak tam není nic zajímavého.
Kniha se mi líbila, i když má naprosto klasickou zápletku, tak je nesmírně čtivá a je dost problém ji odložit dřív než je příběh u konce.
Kniha má krásnou obálku, celkem dobře se četla, ale to je - bohužel - vše, děj nesmírně rozvláčný, žádná z postav nebyla příliš sympatická, jejich jednání mi připadalo většinou nepochopitelné. Obávám se, že za týden si nevzpomenu, o čem kniha vlastně byla.
Vynikající kniha, krásně se čte, napětí vydrží až do konce.
Mám ráda historii i Egypt, ale tato kniha se mi nelíbila. Děj byl příliš zdlouhavý, předvídatelný a naivní, z hlavních postav byl Taito sebestředný všeuměl, Lostris bezcharakterní manipulátorka a Tanus byl tak přímý a čestný až to vypadalo jako parodie. Pokud je toto nejlepší díl série, tak tyto vody určitě nejsou pro mne.
Jedna z nejlepších knih za poslední rok. Těším se na pokračování.
Hodně nadčasová kniha, ze které běhá mráz o zádech.
Kniha mě vůbec nebavila, přinutila jsem se jí přečíst až na čtvrtý pokus a s ohledem na to, že to patří k základnímu vzdělání. Ale vím jistě, že se k ní nikdy nevrátím.
Příjemná vánoční vzpomínka na dětství s nádhernou češtinou.
Nesmírně moudrá a přitom vtipná kniha, jedna z nejlepších od Pratchetta.
Kniha sice nepřinesla žádné nové moudrosti a rady, ale velmi dobře se četla a rady byly krásně, srozumitelně vysvětleny. Určitě stojí za přečtení.
Milovaná kniha mého dětství, první kniha, která jsem si sama přečetla a potom jí četla stále dokola. Úplně stejně to fungovalo i u mé dcery, když jsem jí knihu četla i potom když už si jí četla sama.
Nebylo to špatné, ale už jsem od autorky četla lepší knihy.
Vypadá moc dobře, jsem ráda za témata výzvy i tipy.
Velmi zajímavá duchovní kniha, určitě nestačí si jí přečíst jen jednou.
Hodně zajímavá série, krásně se četla, stále se něco dělo, Vyvyan byl nepřekonatelný.
Krásná ukázka toho, že dějiny je možné podávat zajímavě.