EleanorJane komentáře u knih
Tuto knihu jsem objevila náhodou a byla to pro mě první kniha od autorky. A velká lovestory mohla začít... Okamžitě jsem se zamilovala do jejího stylu. Úžasně promyšlený případ. Prostě excelentní...
Nezklamala. Bála jsem se, aby nebyla horší než první díl. Ale jsem mile překvapena. Je to prostě boží!!!
Kniha se mi mooc líbila. Celá série je úžasná. Mám ráda fantasy, ale takový námět... je prostě jedinečný.
Miluju fantasy knihy. Na této mě ihned oslovila obálka. A fotky samozřejmě. Příběh mě mile překvapil. Nikdy bych neřekla, že mě může tak bavit. Vážně super knížka.
Pro mě asi nejlepší kniha kterou jsem zatím četla (a že jsem jich přečetla). Málokterá mě dokázala tak šokovat i rozplakat. Opravdu silný příběh. Prostě jsem to musela přečíst co nejdřív.
Na knihu jsem narazila díky zmínce o seriálu. Hned mi bylo jasné že si nejdřív přečtu knížku. A dobře jsem udělala. Upřímně nechápu, že je určena pro dívky od 14 let. Knížka o sebevraždě v dětské knihovně? A pak že agresi způsobují počítačové hry a filmy.
Krásný příběh. Sice jsem nečetla, pouze jsem slyšela audioknihu. Docela zamotaný příběh, ale plný tajemna, lásky a tajemství. Já osobně nemám ráda moc romantické příběhy, ale tento je opravdu úžasný.
Podle mě je kniha jedinečná tím, že jejím cílem není říct nám kdo zabil koho, ale proč ho zabil. Téma je (bohužel) docela aktuální a proto jsem si ji vybrala. Styl psaní asi nesedne každému, časové linie se různě přeskakují. Nicméně výsledek stál za to. Sice jsem četla lepší, ale i horší. Jedna z mála detektivek bez detektiva, za to s právníkem.
Krásný historický román. Historie podaná smysluplným jazykem a jednoduše. Opírá se o známá fakta, žádné přehnané fantazírování. Mě osobně nikdy nelákaly knihy s biografickým tónem. Tuto jsem nicméně využila při zpracovávání životopisu o Karlu IV. kvůli její jednoduchosti ale i objektivitě. Velmi doporučuji milovníkům historie i románů.
No thrilerem bych tuto knihu zrovna nenazvala. Psychologická.. tak to ano. Trošku jsem se ztrácela ve větším množství postav. Vhodnější spíše pro ženy.
Známe své nejbližší opravdu dobře? Jaký význam pro nás má vzájemná důvěra? Velmi čtivá kniha se zajímavou zápletkou. Nutí vás číst a číst a číst...
Svět je vážně malý a o náhody není nouze. Vše souvisí se vším. Nečekaná zápletka o lidské zvrhlosti.
Pro mě první kniha od této autorky a za mě asi nejlepší. docela slušně promyšlený děj. mohla bych říct že i trošku psycho. Když jsem to dočetla řekla jsem si : Cože?. Jak jednoduše dokáží lidé manipulovat se svou psychikou a chováním... No, zůstává mi zde rozum stát... Důvěra nejbližších je velmi důležitá...
Lži vás mohou stahovat níž a níž. Do poslední chvíle jsem vůbec netušila kdo. (to se mi v poslední době moc často nestává) Kniha je docela čtivá a ukáže vám, kam až to může zajít, když lžete téměř všem, všude a o všem.
Že by mě děj nějak táhl, to říct nemůžu. To že jsem ji chtěla dočíst, za to mohla moje motivace a touha po rozuzlení. Nicméně autorka použila nepředvídatelnou zápletku.
Zajímavý námět. Kniha plná zajímavých a překvapivých situací, Prostě vás nutí číst dál a dál.
Zajímavý námět, člověka přímo nutí číst dál, aby se dozvěděl kdo. Malinko jsem ale byla nakonec zklamaná, nicméně jsem díky této knížce prostě musela přečíst i další její knihy.