ElisR1 komentáře u knih
Tak tahle kniha mě vůbec nebavila a byla jsem ráda, že jsem ji vůbec dočetla... za mě velké zklamání.
Čekala jsem knihu lepší, ale na druhou stranu nebyla úplně nejhorší.
Naprosto úžasná kniha, která mě strhla už od první stránky, a to už pár let nepatřím do cílové skupiny téhle knihy.
První půlka byla docela nudná, potom se to rozjelo, ale konec mě zase trošku zklamal.
Skvělá kniha výborné série... i když, Delirium mi přišlo o něco lepší.
Tahle kniha pro mě byla zklamáním.
Přestože tahle kniha nebyla to, co jsem čekala, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Taková příjemná oddechovka, která se rychle čte a má zajímavé náměty.
Originální příběh postavený na snaze o přežití. Příběhy z klece byly opravdu zajímavé a dokázaly udržet moji pozornost. Sice byla kniha místy trošku nudná, ale já jsem spokojená.
Tahle kniha pro mě byla velkým zklamáním. Kromě propracovaného podmořského světa, nemá co nabídnout.
Opět výborný díl. K. Hearne prostě umí psát. Možná byl Praštěný trošku slabší, ale přesto má hodně co nabídnout.
Ze začátku docela zmatek a dost složitý děj. Celkově je kniha takový lepší průměr.
Zajímavá, originální kniha, která stojí za přečtení.
Od téhle knihy jsem čekala mnohem víc, sice nebyla nejhorší, ale mohla být o hodně lepší.