ellypusik ellypusik komentáře u knih

Zasvěcení Zasvěcení Lisa Jane Smith

Kniha byla dokonalá, možná jen někdy zdlouhavé pasáže, ale čtyři hvězdičky si rozhodně zaslouží!

Otrokyně Otrokyně Lisa Jane Smith

Byl to zajímavý díl, ale první díl mě nadchl víc. Faye mi přišla někdy až moc panovačná a zlomyslná a Cassie zase ustrašená a mlčenlivá. Jinak byla kniha moc fajn.

24.10.2014 5 z 5

Město upírů Město upírů Ellen Schreiber

Konec mne nepřekvapil, ale vcelku dobré čtení.

Rakve lásky Rakve lásky Ellen Schreiber

Vtipné, oddechové, poutavé.

Osamělé moře Osamělé moře Patrick Carman

Pěkné čtení pro mladé čtenáře.

24.10.2014 3 z 5

Dotek anděla Dotek anděla Thomas Brezina

Čtivé, oddechové :)

29.08.2014 4 z 5

Počátek Počátek Ellen Schreiber

Pěkné čtení, klasická vampire lovestory. :)

25.08.2014 4 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Doporučuji! :) Film i knihu.

25.08.2014 5 z 5

Ztracené dny Ztracené dny Robert Reger

Za mě bohužel nudné a nezajímavé.

25.08.2014 2 z 5

Kdo dostane pusu Kdo dostane pusu Jarmila Dědková

Knihu jsem četla na škole v přírodě minulý rok a byla výborná!! Paní Dědková je moje nejoblíbenější česká spisovatelka, žádná její kniha mě nezklamala!

Ve tvém pokoji Ve tvém pokoji Jordanna Fraiberg

Knihu jsem četla minulý rok o prázdninách a do dneška si pamatuji každičký detail. Kniha byla vtipná, oddechová a prostě úžasná.

25.08.2014 5 z 5

Příběhy neoblíbený pařičky Příběhy neoblíbený pařičky Rachel Renée Russell

Hodně obrázků, což je pro mne spíš mínus, ale jiní čtenáři to mohou naopak ocenit. Jinak čtivé.

25.08.2014 3 z 5

Dávná kletba Dávná kletba Marianne Curley

Čtivé!

Láska a zklamání Láska a zklamání Sissi Flegel

Kniha je čtivá a pohladí duši.

Příliš mnoho tajemství Příliš mnoho tajemství Zoe Kelvedon

Děj pro mne nebyl nijak zajímavý, ale oddechové čtení to bylo.

25.08.2014 1 z 5

Modrá perla Modrá perla Merilyn Halvorson

Mne bohužel kniha vůbec nenadchla. Postavy, děj ani způsob vypravování.

25.08.2014

1000 důvodů proč se nelíbat 1000 důvodů proč se nelíbat Hortense Ullrich

Byla tak úžasná! Už dlouho jsem se u knihy tak neodreagovala a nezasmála, dnes jsem to četla celé ráno až do odpoledne, kdy jsem to dočetla a i když teď čtu jinou zajímavou knihu, tak mě mrzí, že se zdaleka nevyrovná této. Rozhodně hned jak bude příležitost, si od této spisovatelky vezmu další knihy

22.08.2014 5 z 5

Pátračka Gilda a Posvátné kosti Pátračka Gilda a Posvátné kosti Jennifer Allison

Tato kniha mě překvapila, myslela jsem, že další díl Gildy nebude, ale i ten to je úžasný.

21.08.2014 5 z 5

Pátračka Gilda a Duchova sonáta Pátračka Gilda a Duchova sonáta Jennifer Allison

Tento díl se mě líbil nejvíce, Bylo tam napětí, dobrodružství a konečně i romantika!!
Úžásná kniha.

Návrat Návrat Sophie Jordan

Třetí díl byl jako i dva díly předtím! úžasný. Jen mě trochu mrzí, že další díl nebude o Jacindě a jejím příteli Willovi, ale o její nejlepší kamarádce - pokud se nepletu. Každopádně tato kniha byla dokonalá