Emik87 komentáře u knih
Knížka není úplný průšvih, ale ani skvostné dílo. Tak akorát na jedno přečtení. To stačí.
Kniha o životě a názorech mého milovaného kněze.
Další skvělá kniha ze skvělých knih otce Eliase. On prostě umí popsat život s Ježíšem tak, jako nikdo jiný.
Další skvělý svazek případů velkého detektiva. Čtenář rozhodně nesáhne vedle, když po této knize sáhne.
Modrá karbunkule je jeden z mých nejoblíbenějších dílů. Je prostě skvělý.
Opravdu dlouhý životopis o skvělém autorovi. Dobře se čte a čtenář se dozví spoustu informací o autorově životě.
I poslední díl této série doporučuji ke čtení. Je to skvělé, výstižné a obsažné čtení.
Některé povídky sedly více, některé méně, ale celkově se knížka četla dobře.
Skvělá malá knížečka od P. Piťhy. Stojí za přečtení.
Opravdu zajímavý příběh pro mladé slečny. Opět z neobvyklého prostředí, což na autorce velmi oceňuji.
Neobvyklé příběhy, ale rozhodně ne nezajímavé. Dobře se četlo a je to mladé čtenářky zase něco jiného.
Skvělé pokračování tohoto Benediktova díla. Doporučuju. Úžasné.
Tuhle knížku o Svatém Otci Františkovi je velmi čtivá a plná informací.
Naprosto úžasné čtení od Benedikta XVI. Sice se musí číst pomalu, protože se jedná o čtení náročné, ale opravdu to stojí za to.
No knížkou jsem se moc nemohla prokousat, ale když si člověk zvykne na jazyk, kterým autor píše, je text nesmírně zajímavý a obohacující. Jeden z nejlepších vhledů do filozofie.
Tato další verze moderní Popelky v knižní podobě se četla moc hezky. Hodnotím jí velmi kladně.
Sérii YOUCAT jsem si moc oblíbila a výjimkou není ani tato kniha modliteb. Je výborně sestavená a hodně pomůže.