ErikaKej komentáře u knih
Moja prvá kniha od Vondrušku a po jej prečítaní/vypočutí som sa vrhla na ďalšie. Neuveriteľné kam až siaha autorova predstavivosť. Krásne
Perfektná historická detektívka. Celá séria Notár Barbarič a Kapitán Stein je super a kto má rád tento žáner si zgustne. Tento krát nás pribeh dovedie do Stovežatej a je to veru veľké dobrodružstvo.
Podľa mňa jedna z najlepších kníh aké som v poslednom čase čítala. Napínavá až do konca. Vynikajúci príbeh. Ten historicky kontext s vernymi opismi vtedajšieho Prešporku je vymakaný. Pán Červenák ma dar opísať i jedlo tak že máte pocit že si na dobových lahôdkach pochutnávate spolu s našími hrdinami. Ja som si knihu vypočula ako audioknihu v podaní Mareka Geišberga a naozaj to zvyšuje zážitok ak je kniha načítaná kvalitne. Rozhodne doporučujem.
Fakt super premakané. Podla môjho názoru zatial najlepšia Červenáková kniha. Dej je napínavý a zamotaný do poslednej chvíle s dosť šokujúcim rozuzlením príbehu i osudu protagonistov. Vykreslenie dobovej Plzne je výborné, dokazuje že autor si o tom dosť načítal. Škoda, že to tak ubehlo. Knihu som mala to potešenie si vypočuť a Marek Geišberg tymto dielom vytiahol svoj prednes do dokonalosti. Tak ako Geišberg starší, posúva úroven knihy svojim prednesom aj Geišberg mladší.
Veľký umelecký zážitok je audio podoba. Kvalitné príbehy brilantne prednesené. Najmä prvých 6 príbehov je super. Určite odporúčam.
Kéď som bola malá v telke bežala Sladká pomsta a tajne sme to cez dvere sledovali. Neskôr som zistila že námet napísal Sidney Sheldon. Je to moja srdcovka.Film i kniha. Obe doporučujem ako krásnu oddychovku.
Klasický Sheldon-napätie a super príbeh.. za mňa super
Sheldon je proste super..A hnev anjelov bola moja prvá kniha ktorou som si ho zamilovala. Krásny pribeh i ked osud hlavnej hrdinky je naozaj nezvratny...
Áno toto je klasika, must read... Ja som si ju čítala zároveň s krstným otcom,lebo som vedela že spolu súvisia,teda v určitom momente som prešla z Krstného otca na Siciliána a potom som dočitala Krstného otca. Krásna kniha
perfektná kniha,určite predčila moje očakávania a odporúčam aj ďalej.
za mňa veļké sklamanie. Harryho milujem je to geniálne ale toto bolo akoby to ani JKR nepísala... Mám pocit akoby celu sériu týmto počinom zneuctila..radšej si to nečitajte...
Výborná kniha, obe dejové línie sú super a nepredvídateľné. Mňa len trošku hneval Krauz-neomylny detektív, superhrdina pôsobil na mňa tentokrát dosť arogantne. Dej s Otom a Edom bol veľmi zaujimavý. Odporúčam ako všetky ostatné autorové knihy.
Za mňa tento krát slabšie- ani jeden dej ma nechytil za srdce, dokonca som mala pocit akéhosi umelého vyhrotenia situácie.. Mne táto kniha až tak nesadla, môže to byť spôsobené aj tým že som ju počula ako audioknihu od pána Mňahončáka. Počkám si na českú verziu, kedže pán Geišberg žial už nič nenačita..
update- druhy krát prečitaná a dej ma tento krat chytil. Takze môj prvy dojem bol naozaj na základe dost slabého prednesu Martina Mnahončáka Knihu odporúčam ale nie v audioverzii..
Zaujímavý námet,parádna kniha, nabitá dejom. Koniec na letisku rozčarovanie ale žial asi tak by to aj dopadlo v skutočnosti.. Páčilo sa mi ako autor krásne preklenul obe dejové línie. Knihu som najskôr čítala a potom som si ju vychutnala znova v audio podobe od pána Geišberga. Naozaj škoda že nestačil načítať viac kníh, jeho prednes posúva úroveň knihy o par levelov vyšie. DD je naozaj jednotka!
Kedže táto kniha je na základe skutočných vrážd ktoré sa stali začiatkom 90 rokov je páchateľ samozrejme jasný. Napriek tomu že všetci vieme ako to dopadlo bolo to napínavé a naozaj pre silné žalúdky. Vypočula som si ju v slovenčine načítanu fantastickým pánom Geišbergom.
Perfektná kniha, vypočutá v majstrovskom podaní Mariána Geišberga. Brutálne prípady, zaujímavé vyšetrovacie pokusy, mladý Krauz, ostrieľani Burger s Hanzelom a korunu nasadzuje Majchrán. Mám rada Danove knihy z 90 rokov. Aj táto u mňa za plný počet. a úvod k Mucholapke.
Mne sa kniha páčila, Krauz a Hanzel majú navrch...Koniec veľmi nostalgický a smutný ale tak to v živote chodí.
Páči sa mi atmosféra začiatku 90tych rokov a hoci táto kniha pripomínala Beštiu, už názov naznačuje že to bude iný prípad. Ale na rozdiel od ostatných mňa motív aj vrah šokovali, nebolo to až take jasné od začiatku. Mladý Krauz bol fajn a s Canisom im to šlo.
Super,fakt super. Tá téma je naozaj ako zo zlého sna a len dúfam,že autor nebral z vlastných skúseností. Dej je prepracovaný, napínavý, za mňa plny počet bodov. Páčila sa mi aj pasáž o akvaristike aj dejová línia o zlom policajtovi. Smutná časť o Kukyho matke bola zo života. A odporúčam si ho vypočuť v audiopodobe v slovenčine. Bude sa vám to určite páčiť!
Uplne súhlasím s Petronelou16. Tie čo vyšli v audiopodobe mám niekoľko krát napočúvane aj vďaka famóznemu Mariánovi Geišbergovi a on veru ešte zvyšuje zážitok z knihy. Táto kniha nevyšla ako audiokniha, tak som ju "len" čítala. Nebolo to zlé,ale určite by som hodnotila ešte vyššie a zážitok by bol väčší, ak by bola načítana pánom Geišbergom.