essene komentáře u knih
Nejrve jsem četla Křižovatky smrti,které se mi moc líbily.Tato kniha mně rovněž nezklamala,bylo to naprosto úžasně napsané) -doporučuji
Četla jsem knihu na doporučení a byla přesně dle mého gusta.Sice by neškodilo víc akce,ale i tak byla pěkná,čtivá
Noo bylo to dobré,jen zbytečně rozvleklé.A má to dost veelkou chybu.Ještě není daalší díl)))
Na začátku jsem si říkala,že to bude nevalná knížka,ale pak se to rozjelo.Velice jsem se pobavila a úplně jsem to viděla jako film.bláznivou komedii))
Divím se malému hodnocení-byla to sranda a film by byl dlee toho také pěkný)
Již dlouho jsem se u knihy tak nenasmála...je to moc milé vyprávění a Bertík je fešák).Doporučuji
Tak toto se povedlo.Krásně napínavé a do poslední chvíle není jasný viník-určitě doporučuji přečíst
Jako vždy dobré,jen mě štve ten autorčin děsný prvek- ach jo((.No a ten závěr...
Líbila se mi a četla jsem jí na jeden zátah.Trochu mi to připomínalo Reqiem pro panenky + ta reinkarnace)))
Dobrá jízda.Moc se mi líbila.Stále držela v napětí a nutila číst dál a dál-nepředvídatelné
I tento díl byl pěkný.Víc mě bavila součastná linie.
Jsem zvědavá,zda se potvrdí má dedukce)
Naprosto úžasná-miluji časové roviny,mystiku,psychologii, takže ideální kniha.Podobný styl jako má oblíbená Erskinová atd)