Etilik585585
Opravdu zajímavá kniha, asi by mně nikdy nenapadlo se takovýmto ,a musím říci ,že velmi zajímavým způsobem zamýšlet nad psychologií postav nějakého románu či filmu.
Určitě stojí za to si tuto poměrně útlou , ale obsahem hutnou knihu přečíst. Vřele doporučuji.

Dobře a výstižně napsaná kniha ,dobře se čte a čtenář se nenudí.
Fotografie , jsou zajímavým doprovodným doplněním k textu.
Jediné co lze knize vytknout je dle mého soudu její váha ,trochu
nepohodlné při držení knihy při čtení.

Skvěle a poutavě napsaná kniha ,myšlenek které určitě zasáhnou mysl a srdce.
Přečteno za jedno odpoledne nemohl jsem se od čtení odtrhnout a zcela se ztotožňuji
s názory a myšlenkami o. Kufiy .
Vřele doporučuji!!!
P.S A stejně tak i jeho kniho Buď Kristovým svědkem

Velmi dobře a čtivě napsáno , je zde využito toho ,že případ byl poměrně slušně a hojně zdokumentován. Mně osobně zaujala celá kniha a zvláště pak závěrečný rozbor případu z pohledu
autora. Vřele doporučuji!!

Musím přiznat , že některá místa a názory prezentované v knize ve mně
vzbuzují značné rozpaky. Do jisté míry mám obavy kam až může snaha o,
a snad se to dá nazvat maximální otevřenost církve? zajít.
Nicméně lze toto dílo přijmout jako výzvu k zamyšlení a snad i diskuzi a nikoli jako normu!!!

První kniha dočtená v roce 2022.Určitě doporučuji každému kdo se zajímá o historii a zvláště pak o historické osobnosti.
Hitler mezi významné historické postavy určitě patří třebaže v tom negativním slova smyslu o tom není pochyb a nemělo by se na něj zapomínat hlavně pro to. jak ovlivnil dějiny celého lidstva, protože i z negativních a špatných příkladů se dá pro budoucnost vytěžit něco dobrého, přinejmenším to , že poznáme a hlavně si uvědomíme čeho je třeba se vyvarovat a jak jednat aby k podobným šílenostem už v budoucnu nedocházelo. Žel zatím to tak nevypadá ,asi jsme nepoučitelní!!!
Dobře a čtivě napsané, závěr nechť si každý udělá sám!!

Poutavě napsaná kniha, zkrátka pan Vašíček nezklamal.
Pro mně to je sázka na jistotu!
Děkuji

Doporučuji všem , kdo se zajímají o naši historii.
Čtivě a poutavě napsané , lze se mnoho dozvědět o životě jednoho z našich velkých panovníků který je nám zde prezentován nejen jako vladař,ale i jako člověk , Člověk který má svá obyčejná lidská trápení , starosti, sváry ,lásky,tak jako každý.

Mám za to , že pro zvídavého čtenáře který se zajímá o to v co a proč křesťané věří je možno tuto knihu považovat za jakýsi ,,odrazoví můstek´´ k dalšímu studiu. Čtivě napsaná a je vidět ,že autor si dal práci se sháněním a posouzením materiálu pro svou knihu., což je třeba přiznat a ocenit.

Dobré a poučné čtení, mohu jen doporučit !!

Myslím ,že jako komentář postačí napsat jen tolik , že souhlasím s Garikem a odkázat na jeho komentář.

Začnu otázkou: Je tato kniha pouze pro křesťany?
Domnívám se ,že ne. Dnešní doba nabízí spousty různých alternativních " náboženství,, a filozofií které spousta lidí přijímá bez toho aby se nad nimi nějak hlouběji zamýšlely.
Tato útlá knížečka odpovídá na mnohé otázky, týkající se právě této tématiky.Takže, závěrem,myslím , že křesťanům umožňuje si ujasnit spoustu věcí ve vztahu jejich výry k " neopohanství ,, dnešní doby a pro ostatní nabízí mnoho podnětů k zamyšlení.

Zajímavá kniha , která určitě stojí za přečtení. Nabízí zajímavý pohled a do jisté míry i srovnání toho zda ke vzniku života mohlo dojít, či dokonce došlo evolucí ,nebo zda bylo zapotřebí předem vše naplánovat a tudíž , za vším stojí Stvořitel - Bůh.
Myslím , že je důležité upozornit na to , na co se dle mého názoru dost často zapomíná: každý z nás je obdařen rozumem , což je veliký dar,používejme ho tedy ! Každý si může učinit svůj vlastní názor či závěr .
Není nutné , aby se vším co čte slepě souhlasil , ale aby o tom přemýšlel.

Na knihu jsem se těšil , ale i když se čte dobře a má zajímaví děj , konec mne hodně zklamal ,není mi jasné zda chce autor celou sérii ukončit nebo zda to má bít příslib dalšího pokračování?!

Klasický Brouwn, čtiví, mohu doporučit.
Kniha je dle mého názoru na druhém místě, hned za šifrou mistra Leonarda.Děj má spád a dobře se čte ,
přečetl sem ji téměř jedním dechem!!

Opět dobré čtení, k tomu není co dodat!!!!
Doporučuji!

Zajímavé pojednání o tradici Tří králů s propojení na starověká náboženství spojená s astrologií.
Stojí za přečtení.