Evaevelína komentáře u knih
láska si vás najde, at jste s hendikepem či zdráv...pěkné čtivé
jsem ráda, že se najde spisovatel,který píše i o lásce s hendikepem...pěkné,čtivé
kniha je silná a chvílemi mě nebavila.Opět se setkáte s hrdiny z předchozí knihy /srdce lovce/
pěkný příběh,tak trochu takové pohádkové..ale pěkné.Kniha má příběh,děj a mystično. Je tam i sexuální vzplanutí Ariany a Breadona.Už mám v ruce další děj.
pro mě kniha byla jen příjemné počteníčko,nic ve mě nezanechala.
no obálka mě dlouho odpuzovala,ale vzhledem k tomu že jsem četla první díl o Luckym tak jsem se do toho pustila.A nádhera, ještě lepší než předchozí kniha o Luckym.To jsem si zas pobulela,moc moc pěkná kniha.
pěkná, čtivá kniha.Jen ten konec, to jsem zas byla uřvaná..jdu na druhý díl, jsem zvědavá jak to nakonec dopadlo s Luckyho Bratrem.
no kniha je asi pěkná,jenom mě tedy chvílema nebavila.Nebudu knihu očernovat,prostě, není to moje počteníčko.
pokud se prokoušete jmény hrdinů Cate a Tate /což se mě dost motalo/ je to poměrně čtivý příběh.Spíše dobrodružný román.Milostnou scénku nečekejte,ačkoliv by se tam náramě hodila.A na obal vůbec nekoukejte ten je úplně mimo příběh.
fakt pěkný děj,nic nenáročného.Za jeden večer jsem ho zhltla,a milovníci milostných scén si určitě příjdou na své.Některé dialogy mě fakt pobavili.
chvílemi to bylo zajímavý,ale jinak propadák..že by selhal překlad???obálka taky děs hrůza.
tato kniha je psaná jako vyprávění a na mě to neudělalo vůbec dojem.Romantici si na své nepříjdou a vůbec mě to připadalo celkově trapný. Myslím si že je to nejhorčí kniha od C.C.
..ke mě se dostala kniha ŘEKNI KDE JI NAJDU a musím napsat, že na mě to bylo docela drsný,v žádným případě nechci knihu kritizovat,ale styl psaní J.F. nejspíš není pro mě.
moc pěkný,dojemný příběh sice i se smrtí,ale to někdy ke příběhům patří a to určitě autorce odpustíme,.
mě tato kniha moc nezaujala.Autorka má emočně silnější knihy. /jitřní květy, naplnění, roky /
kniha je pěkná, takový čtyřúhelník + otec....ale četla jsem od této autorky i jiné knihy a ty na mě udělali silněší. dojem. / jitřní květy, roky, naplnění /
kniha je spíš dobrodružná i s romantikou, Někdy jsem se i zasmála jaký vedli mezi sebou dialog.Jen co mě štvalo bylo jmého TY, někdy se mi to pletlo s oslovením ty.
když jsem vzala knihu do ruky, zaujala mě obálka,tady se opravdu povedla.Jinak tato kniha je ze tří předchozích asi ta nejlepší.Samozřejmě plno chyb či přehozená písmenka ty tu také jsou požehnaně.Jinak dějově je akčnější, i milostnější. No na můj vkus moc úrazů, ale bodejd jsou to sestry Drakeovy a ty vždy pomůžou.Jinak co mě žralo jsou jména dvou sester Lea a Ela a to se mě tam motalo.
já tedy detektivku nemusím,ze začátku jsem se lekla co to čtu, nemám ráda irán,irák či jiné zlé země.Po překousnutí jsem se začetla a je to pěkná kniha.
No obálka mě tedy zarazila,obrázek vypadá jak utonulá s proudem krve a ne jako milovnice vodního živlu.Jinak kniha mi připadala táhlá a těch chyb je tam opravdu požehnaně.