evafort komentáře u knih
Skvělá knížka, užila jsem si ji, jako většinu knih od Deavera, hlavně ty s Lincolnem a Amélií mě baví.
Čekala jsem skvělou knížku podle komentářů, ale vůbec se mi nelíbila. První polovinu jsem čekala, co se z toho vyklube a když se "vyklubalo", tak mě úplně přestala bavit a ani jsem ji nedočetla.
Čekala jsem víc podle komentářů zde. Dalo se to přečíst, ale na pět hvězdiček určitě ne. Téma už je staré (Na Hromnice o den více, Zítra ráno vstanu a opařím se čajem) a dočítala jsem hlavně proto, že jsem byla zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Skvělý thiller, sice jsem si uvědomila během čtení, že jsem tuto knížku už někdy dávno četla, ale to vůbec nevadilo, užila jsem si ji.
Dobrá detektivka, nejdříve jsem čekala knihu ze Středověku, protože jsem četla od stejné autorky Brněnské nevěstky. Když si ale na druhé stránce hajný posvítil mobilem, pochopila jsem, že to ze Středověku nebude:-) Četla se hezky, plný počet pěti hvězdiček jsem nedala jen proto, že jsem už četla i lepší knížky.
Pěkná napínavá detektivka, akorát jsem trochu postrádala dořešení situace v rodině hlavní hrdinky. Těším se ale na další knížky, doufám, že budou znovu o té samé hlavní hrdince a jejím partnerovi.
Hezky se čte, je zajímavá, plný počet hvězdiček jsem nedala pro občasné zdlouhavé a dlouho dokola omílané pasáže. Ale určitě si přečtu i druhý díl.
Vondruška opět nezklamal, mám ráda všechny lidi kolem Oldřicha z Chlumu a obdivuju jeho dedukce a nápady. Těším se na další pokračování.
Skvělá knížka, jako předchozí, oblíbila jsem si hlavní hrdinku a opět plná překvapení.
Z Vondruškových knih jsem nadšená, zde se dozvíme, jak Oldřich z Chlumu usiloval o Ludmilu a je opět moc hezká.
Krásná knížka, zajímavá, romantická a hezky napsaná.
Knížka se mi nelíbila, sice jsem ji přečetla, ale celkem znechuceně. Jestli to má být skutečně podle pravdy, tak se mi zdá nepravděpodobné, že by někdo dlouhodobě se sebou nechal takhle manipulovat proti své vůli. A popisované některé "sexuální" praktiky jsou také trochu mimo meze. Prostě celý příběh se mi zdá přehnaný a divný.
Pro mě trochu příliš těžký téma, proto jen čtyři hvězdičky, ale jinak super detektivka.
Super povídka, i když na můj vkus trochu krátká. Radši si užívám s Deaverovými knížkami delší dobu.
Úžasná detektivka, další Lincolnův případ, zase plná napínavých situací a skvělých dedukcí.
Jedna z těch nejlepších od Monyové, spolu s Deníkem citového vyděrače a Hříšným kancem.
přečetla jsem i druhý díl, ale už mě to tolik nebavilo. Trochu příliš mnoho sexu najednou...