Evaneva komentáře u knih
Tuto poučnou místy až depresivní knihu doporučuji všem, kteří uvažují o adopci dítěte romského původu. Geny se zkrátka nezapřou, ať je výchova těchto dětí sebelepší. To není rasismus, to je realita.
Do knihy se toho vešlo opravdu hodně. Láska, nenávist, žárlivost, problémy s drogami, pracovní úspěchy, atd. Myslím, že ne nadarmo se říká, že co tě nezabije, to tě posílí...
Tato kniha určitě stojí za přečtení! Zajímavé je prolínání různých časových i dějových rovin. Je třeba jí číst v krátkém čase, jinak se v ději i v postavách budete ztrácet. Trochu mi trvalo, než mě "chytla", ale pak už jsem četla jako divá.
Volné pokračování se dle mého názoru povedlo. Kniha je poutavá a čtivá.
Romantický příběh s nečekanými zvraty. Nejprve jsem viděla před mnoha lety film, ale kniha je mnohem lepší.
Krásný příběh s nečekanými zvraty. Určitě stojí za přečtení.
Lehké eroticky laděné čtivo, které je slabší esencí Padesáti odstínů šedi.
Tato kniha opravdu stojí za přečtení! Místy jsem slzela smíchy. Nehledejte žádné duchaplné myšlenky, ale odreagování zaručeno.
Další kniha od této slovenské autorky, která vypráví příběh ze života. Takové příběhy se odehrávají mezi námi a kolikrát o nich ani nevíme...
Drsný příběh z vlastního života autorky mě velice oslovil. Myslím, že tuto knihu by si měl přečíst každý, kdo uvažuje o adopci...
Není všechno zlato, co se třpytí aneb za peníze si štěstí nekoupíš. Hlavní hrdinka zažívá prozření až ke konci knihy, čekala jsem, že to tedy bude dřív. Trochu mě dráždila ta její panovačnost a sobectví.
Jednoduché, krátké, úsečné ale výstižné věty tvoří příběh o mladé ženě.
Pěkný příběh o lásce, která postupně vypluje na povrch.
Kniha lehkého žánru na odreagování a relaxaci.
Jednou jsme dole, jednou nahoře. Tak bych asi shrnula děj knihy. Poučí nás o tom, že zdraví máme jenom jedno a nezáleží na tom, jestli nemáme vyleštěná okna a umytou linku. Hlavní hrdinka přehodnotí svoje priority až když přijde těžká nemoc.
Romantika, dobrodružství, láska, nenávist prostě vše, co do románů Hany Marie Kornerové patří. Pěkná čtivá kniha.
Pěkný příběh s neotřelým dějem a šťastným koncem. Tak to má být! :-)
Tuto knihu jsem dočetla jen proto, že jsem chtěla přečíst nějakou knihu od Michala Viewegha, byla jsem zvědavá na jeho styl a asi jsem si nevybrala úplně dobře. Moc humoristicky román nepůsobí, utápěla jsem se v něm a četlo se mi velice ztuha.