evarec komentáře u knih
Ze začátku jsem si říkala, že to nebude nic moc. Jak jsem četla dál a dál, příběh mě doslova vtáhnul, takže jsem dočítala jedním dechem.
Zajímavé čtení, nejde jen o popis faktů, autor uvádí i spoustu zajímavostí a někdy až absurdních situací. Doporučuji!
Knizka nezklamala, detektivka plna vrazd, ktere vyresi Oldrich z Chlumu s manzelkou Ludmilou, panos Ota. Dej ma spad, obsahuje i vtipne pasaze, napinave okamziky.
Moc hezka knizka, uz mam koupeny druhy dil a tesim se na pokracovani. Libi se mi, ze autor nehodnoti, nestoji ani na :-D edne strane, poutave popisuje udalosti a u nekterych historickych postav jsem byla prekvapena jejich charakterem.
Inspirativní knížka, upřímné vyprávění o tréninku, o závodech, o osobních bojích a o překonávání překážek. Na knížce je sympatické, že autorka se nepopisuje jako superhrdinka, svěřuje se i s vnitřními problémy. Pro sportovce určitě zajímavá kniha.
Nejvíc jsem na knize ocenila recepty, které autorka uvádí.
Moje první knížka od autorky. Měla jsem ji přečtenou za tři večery, moc se mi líbila. Příběhy čtyř kamarádek mě zaujaly, že jsem se nemohla dočkat, jak to všechno dopadne. (A to jsem doteď nebyla fanda těchto ženských příběhů. Asi si budu muset poopravit názor.)
Na začátku knížky, jsem pochybovala, jestli ji dočtu. Připadala mi moc obsáhlá a nevěřila jsem si, že vydržím přečíst líčení bojových operací, i když o vylodění v Normandii jsem se zajímala. Do knížky jsem se začetla, popis událostí vůbec nebyl strohý, jak jsem očekávala, knížka je napsaná přehledně, poutavě, dozvěděla jsem se spoustu informací ze "zákulisí". Moc se mi líbila.
Hezká knížka, povzbuzující, upřímná a v mnohém poučná. Kromě receptů, které jsem už začala používat, jsem si odnesla ze čtení knížky i heslo do života: "Někdy prostě musíš!"
Chvilku mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Vypravěčka smrt dává knížce spád. Příběh sám o sobě je velmi čtivý a zajímavý.
Příběh je poutavý a sám o sobě silný, takže by asi nebylo nutné, aby si autorka k tomu přimýšlela další záplatky. Konec je podle mě krkolomný, autorka se zbytečně snažila o ještě větší napětí a překvapení, ale asi zbytečně. Takže celá knížka je hezká, příběh se mi líbil, hezky se čte, poslední kapitolu bych vynechala.
Děj má spád, je napínavý, hezky se čte. Určitě si přečtu i další knížky od této autorky.
Moje hodnocení: Není to až tak špatné. Tato kniha je ukázka toho, jak se těžko žije dalším navazujícím dílům. První díl Válka starého muže mě nadchnul, skvělá myšlenka, čtivý příběh, napětí graduje, kniha má i své poselství. Jenomže s postupujícími díly nějak všechno upadá, to je asi osud většiny pokračování. Přesto to není až tak špatné, asi jsem měla velké očekávání a doufala, že tenotkrát autor třeba překvapí jako v prvním dílu.
Knížka mě nadchla, je to přímně napsaný příběh a motivace vyběhnout a běžet dál a dál :)
Krásná knížka, přečetla jsem ji jedním dechem, Autorce se povedlo hezky skloubit spoustu moudrých myšlenek se zajímavým příběhem.
Prvních pár minipovídek jsem si musela zvykat na autorův styl. Píše krátké povídky, někdy jen 2-3 věty, někdy o něco delší, něco mezi básní a povídkou. Uznávám, že potom se mi knížka zalíbila, svou poetikou.
Krásná knížka, krásně se čte. Příběh mě chytil, nemohla jsem se od děje odtrhnout, dokud jsem nedočetla.
Skvělá knížka. Ze začátku jsem si musela pár stránek zvykat na styl psaní, ale potom se už knížka četla sama. Napínavý příběh, sympatičtí hrdinové, knihu doporučuji k přečtení.
Skvělá knížka. Líbila se mi asi i proto, že se snažím o to, čemu se říká běh :) Takže odborné pasáže mi vůbec nevadily, jsou čtivé a poutavě napsané. Příběhy hrdinů jsou zajímavé a povzbuzující. Knížka ve mě zanechala fakt velký dojem!
Moc krásná kniha, zajímavé téma, krásně se čte, četla jsem ji jedním dechem.