Evelin komentáře u knih
Kniha mi byla doporučena a trošku mě od čtení odradily recenze, ale zvědavost mi nedala.
Kniha se mi líbila, byla čtivá, stránky jen lítaly. Děj taky napínavý. Řekla bych, že kniha bude bavit určitý okruh čtenářů.
Ze začátku jsem měla smíšené pocity, přemýšlela jsem, jestli knihu mam číst. Jsem ráda, že jsem ji neodložila a musím dat 5 hvězdiček. I přes to, že jsem čekala opět detektivku od tohoto autora, tak i když kniha je psána fantasy směrem, tak se mi líbila. Přečetla jsem ji jedním dechem.
Stuart opět nezklamal, mám moc ráda jeho knížky :) Doporučuju!
Dějově kniha pěkná, ale v jedné chvíli mě kniha nudila v tom, že "utíkání a schovávání se" bylo moc dlouhé, a proto hvězdička dolů.
Autor mě opět nezklamal, knížka se četla oddychově - lehce...s některými myšlenkami se ztotožňuji :)
Moje první čtená kniha od tohoto spisovatele a musím říct, že se mi moc líbila, přečetla jsem ji během pár volných chvílí :)
Ke knize jsem přišla úplně náhodou, začetla jsem se hned, příběh byl poutavý od začátku až do konce..akorát ten konec přišel ráz na ráz, že bych ho možná uvítala více rozvinutý.
Kniha je moc pěkně napsaná, a jak již tu je uvedeno, příběh zaujme od začátku až do konce. Člověk si udělá představu, jak se žilo během 2.světové války, .....ať už v Německu nebo jinde.
Na tuhle knihu jsem byla zvědavá, a mile mě překvapila. Zajímavý příběh k zamyšlení...který se čte od začátku až do konce jedním dechem.
Každý člověk má rozdílné priority a hodnoty, a dle toho v životě jedná...příběh o Kim a její rodině, o mizerné a dobré karmě od Davida Safiera se mi moc líbila, a proto jsem zvědavá a zároveň se těším na jeho další knihu :)