Evianna komentáře u knih
Jsem jediná komu se kniha nelíbila? Po 150-ti stranách jsem ji odložila. Možná se k ní někdy vrátím.
Knížka není jednoduchá ke čtení a zároveň autor píše velmi čtivě. Po dočtení knížky jsem si dokonce napsala pár citátů na papír a tyto citáty mne hluboce duševně zasáhly.
Jednoznačně doporučuji. :)
Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Úplně jsem se ztotožnila s autorkou.
Vřele doporučuji. :)
Líbí se mi, že tato kniha je "nadčasová". Člověk, zajímajíce se o ekologii, by si ji měl přečíst. Něčemu jsem opravdu nerozuměla, musela jsem si některé odstavce a kapitoly číst vícekrát, abych vůbec porozuměla kontextu.
Doporučuji audio knihu na YouTube. ♥
Tato úžasná kniha od výborného autora mi doslova otevřela brány do světa psychologie. 100% doporučuji. Čte se s lehkostí a podává svěží náhled na jednotlivé psychické poruchy. Naučila jsem se z ní vskutku hodně, hlavně oceňuji praktickou stránku knihy. :)
Nádherná kniha.
Dostala jsem ji od mé kamarádky k narozeninám a nemohla jsem si přát lepší dárek.
Kniha je srozumitelná (doporučuji klidně číst dětem před spaním) a má hluboký potenciál.
Během četby si postupně uvědomujete věci, které jste dříve přehlíželi.
Je pravda, že konečný doslov mě poněkud nudil, nepřišel mi tak dobrý jako celkový příběh.
Vřele doporučuji. Jedna z mých nejoblíbenějších knih.