EvikU. komentáře u knih
Zase skvělá detektivka. Čtivý, napínavý, má to děj, má to spád. Hezky jsem si početla.
Příběh je krásný. Nevadí mi, že je podle některých moc romantický. Romantiky není nikdy dost. Je to i napínavý. A je prostě hezká.
Napínavý a čtivý. Detektivky sedí této autorce líp než romantické příběhy. I když i ty se hezky čtou. Tento příběh to jen dokazuje, je super.
Druhý díl se mi líbil stejně jako první. Líbí se mi, že si Grey uvědomuje, že už to není jen o sexu, ale že Anu miluje.
Je to hezký čtyřlístek. Ale jiné díly se nám líbily více. Anča a Pepík opět krása. Ostatní 2 pohádky šly.
Tenhle příběh byl trochu zvláštní, zato příběh Anči a Pepíka mě velmi zaujal.
Tenhle díl nás zatím bavil nejméně. Ale pořád to je skvělý komiks. Druhá pohádka Anča a Pepík a třetí Káťa a Škubánek to vylepšili. Poslední jsme ne dočetli. Bála se čertů.
Bobík SuperStar je podobný motiv jako když se filmovou star stal Škubánek v honičce. To už malá dcerka zná, proto se jí Bobíková honička líbila. Perfektní pes a Anča a Pepík také krásný.
Hezký díl. Zajímavá myšlenka o návštěvě lidí z budoucnosti. Super. Olda a Polda také hezké. Že začátku nám skřet nešel rozlišovat.
Čtyřlístek si 5 hvězd zaslouží, i když u téhle pohádky se o hlavní hrdiny bála. Byla moc spokojená, že to dobře dopadlo. Sherlock Holmes a Polda a Olda byli také zdařilý. Na konci hádanky nás také bavili. Překvapilo mě, že některé i uhodla. :-)
Tenhle díl nás velmi pobavil. Ne vždy je sportování jen o tréninku. Vtipné. :-)
Tahle nás moc nenadchla. Ale jsme rády, že ji máme do sbírky.
Básničky s hádankou, moc hezké. Děti po každé basničce hádají Co to je? Doporučuji.
Tohle nebyla kniha pro mě. Styl vyprávění mi neseděl. Chování holky v 19 taky. Je fakt, že toho prožila dost a taky by mě to rozhodilo. Nevím. Sice jsem knížku dočetla, ale docela mě celou dobu rozčilovala. Aspoň jsem ji četla jen 2 dny. Četla se rychle. Obrázky v knize byly docela trefný. Mladý holky možná bavit může. Zkusím ještě jinou knihu od této autorky.
Mě se kniha četla dobře. Byla i docela napínavá. Akorát mi přišlo legrační, že vše vyšetřila psychološka. Ale celkem stránky ubíhali a nelituju, že jsem si ji půjčila.
Tak tahle kniha je povedená. Moc hezký příběh, obrázky, vysvětlení záhadných otázek, ohledně miminka v bříšku. ☺
Knihu jsem četla do čtenářské výzvy. Příjemně mne překvapila. Četla se dobře. Bavila mě. Jsem ráda za dobrý konec.
Tahle série mě prostě baví. Čtu ji rychle, jsem zvědavá jaký bude poslední díl. I když je fakt, že tenhle díl už byl dost nereálný. Ale i tak pěkný.
Moc se mi líbí pokračování. Tahle rodinná sága je něco co mě zas hodně baví číst. Čtu každou volnou chvilku.