EvikU. EvikU. komentáře u knih

Ostrý střih Ostrý střih Sandra Brown

Zase skvělá detektivka. Čtivý, napínavý, má to děj, má to spád. Hezky jsem si početla.

09.04.2017 5 z 5

Bezpečný přístav Bezpečný přístav Nicholas Sparks

Příběh je krásný. Nevadí mi, že je podle některých moc romantický. Romantiky není nikdy dost. Je to i napínavý. A je prostě hezká.

06.04.2017 5 z 5

Kouřová clona Kouřová clona Sandra Brown

Napínavý a čtivý. Detektivky sedí této autorce líp než romantické příběhy. I když i ty se hezky čtou. Tento příběh to jen dokazuje, je super.

06.04.2017 3 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Druhý díl se mi líbil stejně jako první. Líbí se mi, že si Grey uvědomuje, že už to není jen o sexu, ale že Anu miluje.

05.04.2017 4 z 5

Měsíční holka Měsíční holka Lucie Lomová

Je to hezký čtyřlístek. Ale jiné díly se nám líbily více. Anča a Pepík opět krása. Ostatní 2 pohádky šly.

29.09.2021 4 z 5

Koráb v nouzi Koráb v nouzi Ljuba Štíplová

Tenhle příběh byl trochu zvláštní, zato příběh Anči a Pepíka mě velmi zaujal.

29.09.2021 4 z 5

Stav beztíže Stav beztíže Lucie Lomová

Tenhle díl nás zatím bavil nejméně. Ale pořád to je skvělý komiks. Druhá pohádka Anča a Pepík a třetí Káťa a Škubánek to vylepšili. Poslední jsme ne dočetli. Bála se čertů.

28.09.2021 4 z 5

Bobík superstar Bobík superstar Rudolf Čechura

Bobík SuperStar je podobný motiv jako když se filmovou star stal Škubánek v honičce. To už malá dcerka zná, proto se jí Bobíková honička líbila. Perfektní pes a Anča a Pepík také krásný.

Elá hop Elá hop Ljuba Štíplová

Tenhle čtyřlístek byl celý zajímavý. A hlavně poučný. :-)

Zálesáci Zálesáci Ljuba Štíplová

Hezký díl. Zajímavá myšlenka o návštěvě lidí z budoucnosti. Super. Olda a Polda také hezké. Že začátku nám skřet nešel rozlišovat.

Ztraceni v čase Ztraceni v čase Ljuba Štíplová

Čtyřlístek si 5 hvězd zaslouží, i když u téhle pohádky se o hlavní hrdiny bála. Byla moc spokojená, že to dobře dopadlo. Sherlock Holmes a Polda a Olda byli také zdařilý. Na konci hádanky nás také bavili. Překvapilo mě, že některé i uhodla. :-)

Lovci rekordů Lovci rekordů Ljuba Štíplová

Tenhle díl nás velmi pobavil. Ne vždy je sportování jen o tréninku. Vtipné. :-)

27.09.2021 5 z 5

Ríša na matějské pouti Ríša na matějské pouti Eduard Světlík

Tahle nás moc nenadchla. Ale jsme rády, že ji máme do sbírky.

25.08.2021 3 z 5

Co je to? Co je to? Pavel Kopta

Básničky s hádankou, moc hezké. Děti po každé basničce hádají Co to je? Doporučuji.

24.08.2021 5 z 5

Marta v roce vetřelce Marta v roce vetřelce Petra Soukupová

Tohle nebyla kniha pro mě. Styl vyprávění mi neseděl. Chování holky v 19 taky. Je fakt, že toho prožila dost a taky by mě to rozhodilo. Nevím. Sice jsem knížku dočetla, ale docela mě celou dobu rozčilovala. Aspoň jsem ji četla jen 2 dny. Četla se rychle. Obrázky v knize byly docela trefný. Mladý holky možná bavit může. Zkusím ještě jinou knihu od této autorky.

25.01.2020 2 z 5

Zlé pondělí Zlé pondělí Nicci French

Mě se kniha četla dobře. Byla i docela napínavá. Akorát mi přišlo legrační, že vše vyšetřila psychološka. Ale celkem stránky ubíhali a nelituju, že jsem si ji půjčila.

23.01.2020 4 z 5

Krtek a maminka Krtek a maminka Hana Doskočilová

Tak tahle kniha je povedená. Moc hezký příběh, obrázky, vysvětlení záhadných otázek, ohledně miminka v bříšku. ☺

27.11.2019 5 z 5

Operace mé dcery Operace mé dcery Stanislav Rudolf

Knihu jsem četla do čtenářské výzvy. Příjemně mne překvapila. Četla se dobře. Bavila mě. Jsem ráda za dobrý konec.

12.07.2018 4 z 5

Dlouhá cesta Dlouhá cesta Hana Marie Körnerová (p)

Tahle série mě prostě baví. Čtu ji rychle, jsem zvědavá jaký bude poslední díl. I když je fakt, že tenhle díl už byl dost nereálný. Ale i tak pěkný.

28.05.2018 5 z 5

Třetí přístav Třetí přístav Hana Marie Körnerová (p)

Moc se mi líbí pokračování. Tahle rodinná sága je něco co mě zas hodně baví číst. Čtu každou volnou chvilku.

23.05.2018 5 z 5