EvikU. komentáře u knih
Tahle kniha mě zase dostala. Bylo to moc napínavé, čtivé. Vůbec si nedokážu představit že bych byla v její situaci. Když se začne smiřovat s tím, že má někoho jiného srdce, tak ji usilují o život.
Mě se moc líbila. Opět povedená série. Hodnotím určitě kladně. ☺
Celou trilogii si znovu přečtu a kdo má rád tajemno a napětí, tak vřele doporučuji. Fakt super, tyhle knihy se fakt povedly.
Druhý díl mě také úplně pohltil. Věřím, že je něco mezi nebem a zemí a tuto tématiku prostě miluju. Velmi čtivé.
Naprosto skvělá kniha plná dobrodružství. Někdy mě mrzí jak moc rychle mám knihy, které se tak dobře čtou rychle přečtený.
Povedený díl. Aby se auta mohla převlékat se nám moc líbilo. Ostatní pohádky byly také fajn.
Tak tenhle díl je super. Moc nás bavil. Byl celý jen o čtyřlístku a jejích cestování do minulosti. Povedené.
Takovéhle auto bychom nechtěli. :-) Šílenec. Ale nápad skvělý jako každý. Čtyřlístek je super. Krásný relax.
Yarwen: my tam žádné prázdné stránky neměli. A příběh čtyř kamarádů se nám moc líbil. Akorát ty Vánoce jsem musela trochu odpovídat, protože my ještě věříme na dárky od Ježíška. :-)
Bezva díl, tady se ale dcerka trochu bála, jestli se i Bobík zmenší zpátky. :-)
Na myš nic neplatilo, až muzika. Sbalila si fidlátka a šla. To si musím pamatovat. :-) V tomhle díle se nám líbil i Polda a Olda a Škubánek.
Krásný díl, Čtyřlístek nemá chybu. U téhle pohádky se smála nahlas a já se musela smát s ní. :-)
Opět úsměvný díl malé pohádky v leporelu Vlka a zajíce. Moc hezky kreslené, vzpomínám na dětství, kdy jsem leporela sbírala a za odměnu mi ho rodiče koupili. Doporučuji.
Tak u téhle knihy moje nejmladší poprvé brečela. Chtěla brečícího zajíčka dát pryč.. Nebo možná jen ty slzy. Jsou jí 2 roky. Obrázky jsou fakt krásné.
Nevím jak to autorka dělá, ale mě ty její knihy fakt baví. Jsou teda těžký do ruky, takže je musím číst jen doma. Ale jinak to ubíhá moc pěkně.
Spoiler: Moc se mi líbilo, že Bree se rozhodla najít rodiče, že Roger pochopil, co udělala aniž by mu cokoliv řekla a rozhodl se ji najít. A to shledání Brianny a Jamieho a následně s Claire. Miluju tu sérii.
Seriál je taky krásnej..
Kdyby nebylo výzvy, k téhle knize bych se asi nedostala. Není to klasický trhák, o kterém všichni mluví a obálka by mne taky nezaujala. Ale musím říct, že se mi dost líbila.
Moc se mi tahle série líbí. Je to napínavý a hezký se to čte. Těším se na další díly.
Měla jsem ji ráda jako dítě. Ale jen do půlky. Teď jsem si ji přečetla znovu a celou, abych si ji připomenula a dala si ji do čtenářské výzvy.