EvikU. komentáře u knih
O děj v téhle knize moc nejde. Ale i erotika by šla napsat lépe. No aspoň vím co v nich je a nebudu se k nim vracet.
Přečetla jsem i druhý díl. Nebudu se k této knize vracet, ale přečetla ji.
Z erotických knih je tato slabší. Je to ale o názoru a někomu se líbit může. Dávám 2 hvězdičky, protože ne vše bylo děsné, některé momenty v knize se mi líbily.
Hezké uzavření celé série. Odpočinkový a moc fajn. Přečtěte si. ☺
U týhle knihy mě mrazilo. Jak můžou být lidí zlý a ještě si to omlouvat vírou. Ještě že se z toho dokázala vymanit.
Pro malé holčičky moc hezké. Děti baví samolepky a hraní a lepení s nimi.
Hezká kniha. Postavičky stojí. Krátké, ale výstižné. Máme knihu už dost opotřebovanou.
Povedená kniha. Děti většinou básničky, říkanky a písničky milujou. Zábavnou hrou se něco naučí a zacvičí si. Určitě doporučuju.
Celkem dobrá kniha o zvířátkách pro nejmenší děti. Nejvíc nás bavilo stříhání ovce.
Svůj účel to asi splní, ale obrázky by mohly být hezčí. Nejvíc děti bavilo odkrývání a vysunovaní obrázků a je to na knize vidět. ☺
Kniha je hezká, ale jsou hezčí. Na zabavení úplně malinkých dětí je dobrá.
Do 39 str je tam příběh Minnie. Ten je hezký. A kterou malou holčičku baví Mikyho klubík, tak se ji to líbí. Druhá část knihy je zápisník. Může si tam zaznamenat nejlepší kamarádku, jaké má ráda barvy, co ráda nosí a spoustu jiného. Ale to může tak 7 až 10 let a to se domnívám, že zas to nebude chtít psát k Minnie. Myslím, že zaujatost touhle postavičkou školní docházkou skončí, ale možná se mýlím.
Na pohled vypadá hezky. Ale příběh ne až tak zajímavý. A pejsek dětem nepíská. Je moc těžký ho zmáčknout. A tím ztrácí u dětí na zajímavosti. A jak se stránky otáčí, je v nich díra, aby jí mohl projít pejsek. No a tím na té stránce není skoro nic. Nedoporučuji.
Pro věřící lidi naprosto dokonalé. Některé modlitby jsme se učily s dcerami nazpaměť. Moc hezky ilustrované.