evineckY komentáře u knih
Skvělý autor! Píše podrobně,úplně se člověk vžije do děje.Moc smutné,ale pěkné čtení. Taková byla tvrdá realita.Mám přečtené 3 - díly a těším se na 4.
''Jsi mým oceánem a já tobě měsícem.''
Bylo to klišé. Byla to romantika. Ale vadilo mi to násilné vkládání porna za každou cenu. V tom baru - to jako vážně? To musel pracháč zaplatit lidem, aby se na ně dívali a dotýkali ?! Ale konec to vyhladil :-)
Tohle je příběh plný emocí, bolesti ,smutku a hodně radostí. Takový, který se odehrává po celém světě dnes a denně. Někdo má štěstí hned na poprvé a někomu je s hůry dáno, aby se setkali a někdo se tomu (asi vlastní vinou) úplně vyhne . Doporučuji .
Kolik toho člověk unese,aniž by se to na něm podepsalo? Námět se mi sice líbil,ale byl tak trochu naivní, až přehnaný.
Tak konečně jsem se prokousala celou sérií a musím přiznat, že s velkým sebezapřením jsem jí neodložila. Připadalo mi to,jako by to psala puberťačka. Ve třech knihách - kdo jsem a co jsem a dokola Derek nebo Lucas... Zkrátka z pěti stačilo na dvě knihy. Na to,že hrdinka měla tolik darů,jenom brečela . Spisovatelka nemá fantazii a neuměla využít ten potencionál...
Tak tuhle kuchařku si pořiďte ! 5494 receptů i pro fajnšmekry :-)
Jsem zmatená. Je to vůbec knížka, nebo povídka ? Kdyby autor dal tomu trošku děj a rozvinul nějaký příběh. Má to velký potenciál, ale toto by se vešlo na padesát stránek. Stále se opakující fráze a dojem, že to psal nějaký moc mladý začínající spisovatel.
Krásný a těžký život na vsi, ale láska je úžasná, ať ji najdou chudí, nebo bohatí...
To se fakt nedá !
Ach ta Eva... :-)
Fantazie autorů mě bavila a audiokniha se příjemně poslouchala.