Eviškaa

Tuto autorku mám moc ráda a tato kniha se jí moc povedla. Čtivý příběh, od kterého se nemůžete odtrhnout. Jak snadno člověk může narazit na lásku. Objeví někoho, pro sebe spřízněnou duši.

Moje nejoblíbenější kniha od této autorky . Miluji její knihy, které nepopisují jen dané osoby, ale hlavně přírodu, okolí.. vždy se do dané země přesunu a připadám si, jako bych tam v danou chvíli byla .

Další příjemná vánoční kniha. Zpočátku mě nenadchla, ale později jsem se od ní nemohla odtrhnout. Doporučuji.

Super příběh, který mě vtáhl do děje a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Jen škoda, že se musí čekat na další díl ????.

Krásná vánoční romance, kterou přečtěte jedním dechem.

Zajímavá kniha, která se četla jedním dechem ????. Takovéto knihy miluji. Doufám, že autorka napíše další příběhy postav z Halleholmu ????.

Super vánoční příběh ????. Stojí za to si ho přečíst ????.

Knížka, do které jsem se začetla a nemohla jsem přestat. Příběh zajímavý a poutavý. Jen u toho konce se mi chtělo brečet - celou dobu mi některé věci úplně neseděly, ale toto jsem nečekala. Doufám, že to tak nedopadne a čekám na další díl ????.