Evka27 Evka27 komentáře u knih

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

Knihy Rachel Abbott se velmi dobře čtou, bohužel taky stejně jako u Robothama vycházejí v různém pořadí, takže některé souvislosti docházejí až v další přečtené knize.

27.08.2019 4 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Asi už jsem přečetla dost podobných thrillerů. Velmi brzy jsem měla podezření na pachatele, které se bohužel potvrdilo. Takže za mě moc předvídatelné, nicméně příjemná četba.

05.05.2019 3 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Přečteno za odpoledne. V celku se kniha četla moc dobře, konec trošku překvapivý a co bylo dál, tak to nejsem ani trochu zvědavá. Kdo dočetl do konce, pochopí.

05.05.2019 3 z 5

Podraz Podraz Sandra Brown

Tak to byl trošku slabší kousek, tak na 2 a 1/2*. Lehce předvídatelné a nijak napínavé. Třeba další bude lepší.

21.04.2019 2 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Chtěla jsem si doplnit klasiku, ale nedala jsem to. Nebudu se trápit.

04.11.2018 1 z 5

Motýlí dům Motýlí dům Kerstin Signe Danielsson

Pro mě to bylo hodně rozvleklé a nezáživné.

04.11.2018 1 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Přečteno na jeden zátah. Zase naštěstí jedna z povedených knih.

22.09.2018 4 z 5

Jozova Hanule Jozova Hanule Květa Legátová (p)

Nádherná kniha a úžasný film Želary.

22.06.2018 4 z 5

Klub odložených žen Klub odložených žen Olivia Goldsmith

Nejdříve jsem viděla film, ale jako málokterý i přes hvězdné obsazení, nepřekonal knihu.

17.06.2018 4 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Líbilo se mi střídání děje tehdy a teď, zdálo se mi však nevyužité tajemno domu a čekala jsem daleko mrazivejší atmosféru, která by mě nutila knihu neodložit.

10.06.2018 3 z 5

Nadobro ztracený Nadobro ztracený Harlan Coben

Takže 2* za ty nečekané zvraty a nápady.

31.05.2018 2 z 5

Smrtelná rána Smrtelná rána Thomas Enger

Jsem ráda, že jsem se dobrala konce této série. Bohužel jsem knihy četla s velkými přestávkami , kdy jsem mezi tím četla knihy daleko lepší,a dost mi trvalo se zorientovat v ději i postavách. Takže jo fajn, ale jsou lepší. Teď mě chytla Angela Marsons...

30.12.2017 3 z 5

Šest let Šest let Harlan Coben

Výborný rozjezd,ale pak už jsem četla, abych jen dočetla a konec mě docela otrávil.

20.10.2017 3 z 5

Zavolejte sestřičky Zavolejte sestřičky Jennifer Worth

Ani se mi nechce věřit, jak vypadala Anglie ( a nejen Anglie) v poválečné době a jak vypadá dnes. Život lidí tehdy v chudinských čtvrtích a dnešní lidská nenasytnost a materialismus.... Každopádně mám z knihy hluboký dojem.

04.08.2017 4 z 5

Celá v bílém Celá v bílém Mary Higgins Clark

Taky se mi zdá, že už to není, co to bývalo, ale je to pořád fajn odpočinkové čtení.

21.07.2017 3 z 5

Dobrý proti severáku Dobrý proti severáku Daniel Glattauer

Byla mi doporučena v knihovně, docela mě začátek bavil, ale celá kniha v mailech?? Vůbec se mi to nelíbilo. To raději Toma Hankse a Meg Ryan.

01.01.2017 ztráta času

Příliš krásná dívka Příliš krásná dívka Jan Seghers

Jsem už měsíc na str.33 a zatím nic, asi na to kašlu, nebude holt v oblíbených. Nedá se srovnat s Chrisem Carterem, jehož 3 knihy už jsem během toho měsíce přečetla.

01.01.2017 2 z 5

Pohanský kámen Pohanský kámen Nora Roberts

Nepovedená série, nedoporučuji, pouze pokud opravdu nemáte co číst....

06.04.2016 ztráta času

Páté roční období Páté roční období Mons Kallentoft

Už jsem si myslela,že vražda Marie nebude objasněna, naštěstí se tak nestalo a tato pátá asi byla nejlepší. Trochu mi vadí ty proslovy mrtvých, ale jinak se tento autor čte dobře.

06.04.2016 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Že by mě kniha nadchla, říct nemůžu, Nora napsala daleko lepší knihy, za mě horší průměr.

06.10.2014 3 z 5