Evka3814
![Rome Rome](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450645/rome-kxF-450645.jpg?v=1598466476)
Této série se asi nenabažím!!! Co díl tak pecka. Miluju tuhle bandu♡ Rome tvrďák s velkým srdíčkem a Cora skřitek s prořizlou pusou:) tuhle dvojku bych nečekala že se dá dohromady a HLE.... Krásný příběh u kterého jsem si opět pobrečela. Tak a teď hurá na pokračování :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![S pozdravem Carter S pozdravem Carter](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445406/s-pozdravem-carter-iZL-445406.png?v=1622625216)
No tak to byla ,jízda!!! Za mě nejlepší kniha od této autorky. Bavilo mě to jejich popichování a ty dopisy. Cartra a Ari jsem si hned oblíbila. Akorát mě bylo líto Seana,to byla trochu prasárna,chudák. Josh byl taky vtipnej,zkrátka kniha co stojí za přečtení. DOPORUČUJI ❤
No a ta obálka hmm♡;)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Graysonův slib Graysonův slib](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445388/graysonuv-slib-eWa-445388.png?v=1594656695)
Velmi dojemná kniha. Moc jsem si čtení užila, mohu jen doporučit. Krásný příběh jak si dvě zlomené srdce najdou k sobě cestu. Prostě pohádka jak má být. ♡
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402651/dopisy-ztracenym-b0T-402651.jpg?v=1549789103)
Opět nádherná kniha i když jsem si díly otočila :),ale vůbec ničemu to nevadilo. Sice Rev mě přirostl k srdíčku víc, ale i Declan byl zlatíčko. Na jejich věk toho měli bohužel dost za sebou. Chvilkama mě přišlo vyprávění jak od mnohem starších postav a ne od sedmnactiletých puberťáků. Ale o tom to je ,že život člověka naučí
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Na co slova nestačí Na co slova nestačí](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449614/na-co-slova-nestaci-D38-449614.png?v=1596722158)
Popravdě nemám slov!!! Myslím že je to dost poučná kniha pro mládež a vlastně ne jen pro ní. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Smutnej a vlastně reálnej příběh,o to víc to člověka děsí. Jsem ráda že to zkončilo happy endem. Rozhodně doporučuji
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Maddox Maddox](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445400/maddox-5b6-445400.jpg?v=1599370692)
No co k tomu dodat,opět pecka u které jsem se nasmála a poplakala. Prostě to jejich hašteření nemá chybu a tak by to mělo v přátelství chodit. Baví mě že příběh se motá kolem všech,takže se člověk nenudí. Už se nemohu dočkat aktéra Reida♡
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![To se může stát jen ve filmu To se může stát jen ve filmu](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435076/to-se-muze-stat-jen-ve-filmu-Qgh-435076.jpeg?v=1582964981)
Kniha velice překvapila. Bylo to hodně citové, ale také jsem se u toho dost zasmála. Bohužel je v tomto příběhu dost poukázáno,co dokáže udělat rozvod za bordel.O to horší když matka je takové psycho . Obdivovala jsem Audrey jak to s ní zvládala. Harry byl takovej vyhulenej miláček,i když to podělal. Každopádně,konec překvapil. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout,rozhodně zajímavé čtení k zamyšlení
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Drzý bastard Drzý bastard](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445386/drzy-bastard-hu3-445386.png?v=1594656629)
Kniha která se dá očekávat od těchto autorek. Sice byla slabší,ale i tak si u ní člověk odpočine. Aubrey mě neuvěřitelně štvala, Chance byl vtipálek s velkou výdrží. No řekněte, kterej chlap by vydržel tak dlouho uhánět ženskou:) No a na závěr, nejlepší na celém příběhu byla koza :)))
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445688/nedotykej-se-me-Ffw-445688.jpeg?v=1625608502)
Moc pěkné čtení. Sage mě bylo líto, i když za to ukončení bych ji nakopala. Umírám zvědavostí na pokračování, protože takovéhle otevřené konce mě fakt ničí:(((( Rozhodně kniha co stojí za přečtení,já osobně jsem se nemohla odtrhnout.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![30 dní touhy 30 dní touhy](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453567/30-dni-touhy-shN-453567.jpg?v=1600723791)
Jsem velmi mile překvapena,rozhodně moje další oblíbená autorka. Emotivní,vtipný a vzrušující příběh. Epilog pěkně naznačil pokračování;) a už teď to bude dlouhé čekání. Obálka také moc pěkná. Doporučuji, super oddychovka
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Její třešničky Její třešničky](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445663/jeji-tresnicky-P0D-445663.png?v=1622712894)
No to byla jízda!!!! Dlouho jsem se u knihy takto nezasmála,obzvlášť na konci. Musím souhlasit že tento díl je více povedený. Williama jsem si hned zamilovala, je to takovej pošuk že to ani jinak nejde . S Hailey tvořili parádní páreček ,který mě fakt bavil. No a bábí, to byla třešnička na dortu:))) Doufám že se brzy dočkáme nějakého nového kousku od této autorky. Přelouskano za jeden den,rozhodně doporučuji
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nahá pravda Nahá pravda](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448844/naha-pravda-ryW-448844.jpg?v=1598377384)
No nevím, tentokrát mě tam chybělo to šimrání v břiše když čekám na něco z čeho padnu na zadek. Až si říkám, to fakt psala V.K.??? Nebyl to propadák,ale také to nebylo něco k čemu se budu vracet. Taková oddychovka co neurazí a ani nenadchne. Přesto se těším na další knihy;)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Americký princ Americký princ](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445381/americky-princ-bgc-445381.png?v=1594656551)
Tato série je sice perverzní, ale naprosto pohltí čtenáře. Není to asi pro každého;) Rozhodně něco takového neodsuzuji,soukromí a chutě jsou každého věc. Děj mě pokaždé pohltí i když se nám to začíná zamotávat. Už jen čekat na pokračování a doufat že se dá trojka zase dohromady:)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Doufat znovu Doufat znovu](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445257/doufat-znovu-Uhd-445257.jpg?v=1594380638)
Inu,i mistr tesař se někdy utne. Doufala jsem zas a znovu že se to konečně rozjede,bohužel přišlo velké zklamání. Opravdu jsem se nemohla dočkat konce,toto byl rozhodně nejhorší díl. Žádná akce jen se to tak nějak táhlo.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Past lží Past lží](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445394/past-lzi-nLI-445394.png?v=1594656462)
No kruci,tak musím říct že toto, je 2kniha u které jsem cítila nenavist k hlavní postavě a to k Leah. Už v prvním díle jsem věděla že je to mrcha,ale toto bylo konečná. Matku roku by rozhodně nevyhrála a nejraději bych ji zakroutila krkem. Docela jsem s tím bojovala ,ale zvědavost mě nedala. Těším se a zároveň mám hrůzu z toho co nás čeká ve 3d. Jinak 2☆proto že se mi Leah hnusila a kniha mě dala zabrat
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Láska mého života Láska mého života](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445397/laska-meho-zivota-S6m-445397.png?v=1594656415)
No číst tuto knihu bylo jako plout na růžovém obláčku:)Bylo to trochu přeslazené, ale co už,u pohádek to tak chodí. Dala jsem to na jeden zátah,ufffff. Prostě to nešlo přestat:)))Gavina a Raven jsem si hned oblíbila,takže za mě parádní oddychovka. No a obálka je už jen taková jednohubečka;)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Krízový plán Krízový plán](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448308/krizovy-plan-irs-448308.jpg?v=1595408588)
Za mě nejvíc povedená kniha kterou jsem četla od této autorky. Sice zbytečně dlouhá,ale bavila mě. Nejvíc jsem si užila poslední stránky. Doufám že bude pokračování Tami a Erika. Jelikož ten konec je sakra otevřenej:) Jinak největší miláček byla Eli
PS:povedená obálka a kdyby to bylo v ČJ bylo by to ještě lepší
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Posvátné místo Posvátné místo](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439457/posvatne-misto-FHK-439457.jpg?v=1591637046)
Rozhodně zajímavé čtení co se týká tantrycké jógy. Dash byl miláček;),ale Amber mě hooodně vadila s tím jejím náboženstvím. To už bylo přitažené za vlasy. A nakonec...tichá voda břehy mele. Na to že odmítala sex a oháněla se bohem,tak byla docela vášnivka;) No každopádně to byla nábožensky přeslazená jednohubka. Kterou nebudu mít potřebu znovu slupnout, ale obálka se velice opět povedla
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![River Wild River Wild](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445402/river-wild-qKy-445402.png?v=1594656360)
Krásná, emotivní kniha. Kdo čeká erotiku bude velmi zklamán. Každopádně se to četlo samo. Dvě zlomené a přitom silné duše,které se hledali až se našli. Moc pěkně napsaná kniha,sice smutná a přitom i vtipná . Bavilo mě to jejich hašteření. Mohu jen doporučit ♡
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Rudá galerie Rudá galerie](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442772/ruda-galerie-gWU-442772.jpg?v=1594379392)
Noooo kruci to byl úlet!!! Jako fakt miluju erotické knihy i ulítlé er.knihy,ale tohle bylo SAKRA UJETÉ. Jakože fantazii se meze nekladou, ale autorka asi frčela na tripu 8-)))) Chvilkama jsem se přemáhala to dočíst,ale zvědavost mě nedala. Bylo to chvilkama až vtipné a měla jsem co dělat abych hlavou nemlátila o zeď. Takže 1☆autorce za její nekonečnou fantazii ;)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)