Evka3814 komentáře u knih
Jelikož je to Wardka, tak jsem čekala něco jiného. Přesto to byla taková sladká odpočinková romance,na dlouhé otravné dny:)
Kniha byla příběhem skvělá,pro Talona mě bolelo srdce. To co jako dítě prožil...nedivim se že je tak poznamenanej:(
Ale...ten překlad...některá slova jako např. číča a přeříznout???? Zoufalé a nehodící se!
A teď ke konci,potřebuji dávku dalšího dílu. Tohle jsou snad ty nejhorší konce a fakt je nenávidím.
Po prvním díle jsem neočekávala že se do příběhu ponořím a opravdu užiju. Pustila jsem se do toho ze zvědavosti.... kdyby náhodou:) a ono to bylo fakt čtivé. Sice fantasy úlet, ale byl super ,tak uvidíme co bude dál;)
Přesně takhle jsem si příběh Reida představovala❤ Reid je takové to zlatíčko a už v předchozích dílech jsem si ho oblíbila. Autorka opět nezklamala a stvořila krásný a sladký příběh, u kterého si člověk odpočine. Moc se mi líbí že v příběhu jsou čtenáři v kontaktu i s předchozími z BAM. Tak a teď zase čekat na další jednohubku;)
Krásná kniha ,jakož to všechny od této autorky. Příběh o síle, porozumění a přátelství. Krásně se to četlo, až je mi smutno že už je konec a musím čekat na další pecku. Corey je moje hrdinka,hned mě padla do oka a Hartley je prostě miláček. Mohu jen doporučit,skvělé oddychovka ♡
Další autorka, kterou si ukládám mezi mé oblíbené! Rozjezdy jsou pomalejší, ale pak se nejde zastavit. Tento díl mě zaujal asi nejvíc, bohužel smutné téma co se týče dětí v takových podmínkách. Tohle by nemělo zažít žádné dítě!!! Ambra a Tom mě sedli hned od začátku, takže jsem si tu jejich cestu užívala. A ach ,jak já bych chtěla vidět na vlastní oči polární záři:)
Určitě doporučuji
Super čtení,Alexandera a Isobel jsem si hned oblíbila. Hlavně Isobel za to co dělala. Musím ale říct že jsem byla strašně zvědavá na vývoj Petera a Giny. Jsem ráda že to dopadlo jak to dopadlo,i kdyz to bylo jasné;) Takže hurá na další díl s Tomem
Sice svět financí mě nic neříká,ale nakonec jsem se do toho pustila . A ejhle jedno velké překvapení,kniha byla plná zvratů a velmi čtivá. Moc se mě líbilo že to bylo vyprávěno z více pohledů. Rozhodně se těším na další pokračování
Ach jooo,tato chlupatá smečka mě bude chybět:( Moc jsem se při čtení opět pobavila,je to super oddychovka
Tak po dlouhé době jsem si dala fantasy a udělala jsem dobře. Kniha se četla sama a potěšilo mě že tam jsou 2 příběhy. Moc jsem se u ní pobavila.
Bohužel tato kniha mě úplně neoslovila,tak nějak se to táhlo. Asi jsem dle anotace měla velké očekávání, ale nakonec přišlo zklamání:(
Jůůů to byla pecka :) to je tak když se sejdou dvě úžasné autorky co to dokážou rozjet:D Absolutně úžasné, vtipné a sladké .Takovéto knihy v dnešní podělané době zahřejou na ❤
Zvrhlé...ano,tajemné...ano,zamotané...sakra že jooo!!! Jinak si to ani od Amo Jones neumím představit;). Proto její knihy tak miluju❤člověka to vcucne,rozžvejká a vyplivne. Užívám si četbu naplno, baví mě že je to tak zamotané že se na to člověk musí opravdu soustředit, aby se v tom neztratil:) Jejich knížek se nikdy nenabažím a potřebuju aby se hrnuly další!!! A také ma parádní obálky:) PS: doporučuji číst obě knihy hned po sobě:)
Božské zakončení BB. Zbožňuju tyhle dvě autorky a nemůžu se dočkat dalších knih od nich. Každopádně tato kniha mě přišla asi nejžhavější z celé série. No a že to byla série;))) BB je moje srdcovka ❤,takže jsem si ji užila a mohu jen doporučit;)
Tak trochu Rome a Julie:) Každopádně pěkné počtení akorát bohužel další díl asi v nedohlednu:((( Docela smutný že to nedotáhnou do konce když už je přeložen 1d.:((((( To fakt nesnáším!!!
Jj,to jsem se zase nasmála:) Moc mě baví proplouvat těma krásnýma místama,kam nás autorka zatáhne v příběhu. Zbožňuju její odlechčený styl psaní. Těším se na její další výtvory ❤
No kruci,teď roním slzy.....potřebuju pokračování!!!HNED! Absolutně žhavé počteníčko,nemohla jsem se odtrhnout. Ten konec mě sakra dostal a jsem natěšená na další díl. Anotace zcela dostatečně nevystihuje příběh:)ale ta obálka něco do sebe určitě má;)Rozhodně jsem velmi mile překvapena ❤
Páni,to bylo sladké a růžové jak bonbónek marshmallow:) Naivní....jj souhlasím,ale také to bylo čtivé a nenáročné. I když dle anotace by človek čekal nějakou divočinu;) No tak třeba příště
Opět super počtení!!! Jako fakt žeru její knihy :)))u kterých si v téhle době odpočinu a přijdu na jiné myšlenky. Pokaždé se u čtení pobavím♡