Evka3814 komentáře u knih
Knihy od Mony Kasten jsou jako pohlazení♡
Opět krásný příběh plný zvratů a spousty děje,tak není čas se u toho nudit.
Moc se těším na pokračování a jak to ti dva zvládnou
No není nad to začít příběh "hovnem"
Absolutně absurdní, ale jakože čtivá a hooodně vtipná kniha. Penelope byla fakt magor, já někoho takového potkat tak prchám:-)))
Každopádně doporučuji, je to vazne jeden velkej úlet u kterého člověk vypne a pobaví se♡
Už od začátku vás to vtáhne a nepustí! Super počteníčko co má koule;-) Příběh úžasný,postavy úžasný...prostě není absolutně co vytknout.
Mohu jen doporučit
A už se neskutečně těším na další díl❤
Musím přiznat že jsem přečetla pár kapitol a odložila. Nakonec mě to nedalo a po nějaké době jsem se do toho opět pustila....ufff.Nakonec to nebylo tak hrozné, je to taková blbůstka. Také musím připustit že jsem se opravdu zasmála příhodě s těma koulema a s panenkama,to bylo fajn osvěžení. Jinak nečekejte něco velkého, je to takovej průměr
No tak zas tak zvrhlé to nebylo,jak to dle anotace vypadá. Jelikoz to není jeho pokrevní neteř,tak tam hrála pouze věková hranice a to že on byl ženatý. No a to když to vezmu kolem a kolem,tak to vlastně je v dnešní době normal(jakože velký věkový rozdíl a nevěra)No a ten konec,ten se hodně nepovedl:(((
Mě se to vlastně líbilo,sice mě občas vadilo jak se to chvilkama opakovalo i když z jiného pohledu(ale bylo to zbytečné natahování) Jinak to bylo čtivé a moc se těším na pokračování
No tak musím říct že mě autorka docela rozsekala,jsem asi zvyklá od ní na něco jiného. Z tohohle příběhu mě chvilkama až bolelo srdce,myslím že není nic horšího než ztratit své dítě....natož tímto způsobem. Příběh se vlastně rozvíjel vtipně a nevinně. No a na konec to byl takovej doják. Velmi čtivé dojemné počtenícko♡
Nemůžu si pomoct,ale knihy od této autorky jsou jak pohlazení po duši♡co kniha to další překvapení, jak si dokáže s příběhem pohrát a taky mě vždy citově rozseká. Miluju její knihy a mohu jen doporučit ❤
Krásná,citlivá, smutná a emoční....asi tak. Přestože se mě kniha velmi líbila, tak by se dala osekat tak na polovinu. Chvilkama se to táhlo a nebylo to úplně záživné. Moc bych si přála aby všichni co prožívají takové hrůzy, končilo takovým to happy endem jako v této knize♡
Za mě rozhodně povedenější díl než byl první. Mělo to fajn děj,takže jsem to přelouskala raz dva:) Tak třeba třetí díl bude pecka;)
No tak nevím....1d. mě nakopl,ale pokračování me přijde jako začarovanej kruh v kterém se motám pořád dokola. Řeší se tam pořád jedno a to samé. Jakože je to čtivé,ale všeho moc škodí. Takže doufám že konec bude stát za to;)
Co tak k tomu říct....velmi povedená série od které se nedá odlepit. Moc se těším na další dílka, která nám tato autorka napíše. Mohu jen doporučit❤
Už teď miluju celou sérii Milesáků♡ bylo to hravé, vtipné a sakra čtivé:))) A i když bych je občas oba propleskla,tak to bylo prostě úžasné. Mohu jen doporučit
Bohužel i přestože mám tyto autorky móóóc ráda, tak tato kniha byla zklamání. Strašně dlouhej začátek a i když se pak začalo něco dít, tak stejnak tam chybělo nějaké to woouw překvapko. Každopádně věřím že to příště napraví;)
Tihle chlapíci s tesákama jsou moje srdcovka❤ nikdy mě nepřestane bavit čišt další a další dílka:)
Syn a Jo je další povedené pokračování,bylo fajn se s nima opět vrátit k BČD. Konec byl zajímavý a doufám že se brzo dočkáme dalšího dílu....fakt bych si přála díl o Lassiterovi, toho prostě žeru ♡
Osvěžující,sladké,poutavé.....příjemná změna, příběhu, který se odehrává formou reality show . Jak bylo řečeno také překvapující že dvě hlavní postavy jsou spolu už od začátku. Bylo to velmi čtivé a vtipné. Super oddych
Na Lisu jsem byla fakt strašně zvědavá,čekala jsem že to bude zase něco že zivota. Bipolarní porucha není moc známá a když se k tomu přidají další psychózy tak je to velká časovaná bomba. V tomto příběhu byl bomba Taylor. Docela mě děsil jeho deník a nechápala jsem jak s ním mohla Lisa(Mel)tak dlouho vydržet. Každopádně konec byl sladkej,ostatně jako vždy:)uffffff
Nooo...bylo to opravdu výbušné:) Miluju tenhle typ knih♡a tato je velice vydařená. Jak je psáno je to taková nová moderní a víc sexy verze Pretty Womann. Každopádně není čas se u toho nudit,jen vás to nutí číst dál a dál. Mohu jen doporučit
To byla radost číst❤vtipné,sladké, vášnivé, smutné...prostě dokonalé. Není k tomu co víc dodat,jako vždy super příběh
Úlet...tak bych to asi nazvala. Předešlé díly byly praštěné, ale tento vede:-Neskutečná blbost ,ale pokaždé se u ní odreaguju a nachechtám. No a nejlepší je stejnak babča, co slovo to perla:)))
Doufám že se můžu těšit na pokračování;)