Evule114 komentáře u knih
Tohle byl pro mě nejsilnější příběh celé série a taky nejlepší. Pandora mě naprosto dostala. Celá série byla čtivá, ale poslední díl byl opravdu tou třešní na dortu :-) Za mě má tenhle příběh víc než 100%
P. S. Taky bych chtěla, aby autorka dopsala, jak to dopadlo s jejich dcerou. Ale jak to v happyendech končí, tak určitě dobře ;-)
Tato série je opravdu vydařená a díl od dílu skvělejší.. opět mi J. Lynn vyrazila dech. Prostě se od knížky nešlo odtrhnou, i když má člověk důležitější věci na práci. Takovýto příběh jsem opravdu nečekala a vážně mě vzal za srdce, a proto se nemůžu dočkat Roxy, na tu se opravdu těším :-) a chudák Calla, měla takové štěstí v neštěstí, i když tím pádem přišla o svou matku, no v jejím případě to škoda není, ale i tak to člověka zasáhne...
Příběhy autorky se mi líbí, i tentokrát jsem si zpříjemnila dva večery. Je to takové oddechové čtení, když chcete úplně vypnout. Na zadek jsem si z toho nesedla, jak se říká, ale je to fajn počtení.
Tenhle příběh je velmi lehce napsaný. Opravdu se čte sám. Pro mě to bylo příjemné počtení, nic náročného. Hlavní postavy mi byly od začátku příjemné i ta vzájemná chemie. Naprosto jsem se tomu oddala a i slza ukápla. Za mě určitě přijde vhod, když se chcete odreagovat.
Mě knížka naprosto sedla. Nechyběl zde humor, špičkovaní a jiskření mezi hlavními postavami a také nějaké to drama. Pro mě děj měl hloubku a celkově jsem knížku slupla jak jednohubku. Skvělé letní počtení na odreagování. Prostě nemůžu nic víc dodat, že mě opět autorka svým dílem nezklamala, ba naopak se těším na další její knížky.
Druhý díl byl ještě emotivnější než první a já mám pocit po přečtení, že jsem si vyřvala oči :D ale pro mě to stálo za to. Moc se mi druhý díl líbil, neměl chybu.
Za mě můžu říct naprostá dokonalost. Příběh se četl sám, miluji, když je to z pohledu obou postav, i když té druhé je tam málo. A co je nejhlavnější? Naprosto romanticky odzbrojující, naivní a neskutečně dojemný příběh. Tohle jsem vůbec nečekala :-) zhltla jsem knížku za den, tak mě dostala..
Tako knížka mě opět dostala, jako ta minulá. Krásný příběh. Jen jako Rachel ae z toho dostala dříve než Miles? To bych čekala trochu jinak. Nedalo mi to a přeskakovala jsem příběh, abych se dozvěděla, proč Miles nechce milovat, ale knihu jsem přečetla celou, protože jsem se vracela zpět k Tate, abych zjistila, jak na tom bude ona. Každopádně takového pilota bych taky chtěla. Moc se mi líbilo, že i když tragédie byla hrozná, tak to dopadlo dobře. Colleen umí zaujmout a rozhodně se těším na její další knihy....
Mě se zakončení líbilo a nepřišlo mi zbytečné. Prostě to tak mělo být, akorát jím závidím, že dokáží žít takový život, i když bych taky ráda cestovala, takhle si to nedokážu představit... Takže krátké shrnutí: Byl to moc krásný příběh, který mě na chvíli vytáhl z reality :-)
A písnička Barton hollow od The Civil Wars mě provázela oběma díly, tak vylepšila mé představy :-) určitě si knížky přečtu ještě několikrát :-)
Knihovnice mi tuto knížku nabídla a jsem za to moc ráda, že jsem si ji půjčila. Přečetla jsem ji za pouhé odpoledne, což jsem nečekala a děj mě naprosto pohltil. Měl prostě vše, co bych si od knihy mohla přát. Vtáhla mě do děje, smála jsem se, byla napjatá a dokonce jsem upustila i slzy. Jak už zmínila Martina, tak doslov mě opravdu dostal. Prostě nemám slov. Ale přeci ještě jedna věc... moc se mi líbilo, že děj byl psán z obou pohledů :-)
Zde se potvrzuje, že J. Lynn opravdu umí psát skvělé romány. Nemám jedinou výhradu. A pořád jsem si říkala jaké Jas může mít potíže, ale klobouk dolů, tohle jsem nečekala. Vyrazilo mi to dech. Akorát jsem smutná, že kniha skončila v nejlepším, mohlo tam ještě být o kapitolu víc, jak tráví Vánoce u Tess doma :-)
Co prostě dodat... klasika, která neomrzí :-)
No musím se přiznat, že je to sice silný příběh krásně napsán, ale do první poloviny mi příběh přišel zmatený, než jsem přišla kdy bylo před a po nehodě a kdo vlastně byl ten milenec. Proto ubírám na hvězdičce. Musela jsem se v polovině donutit, abych knihu dočetla do konce, ale rozhodně nelituji toho, že jsem si jí přečetla, jen nebyla pro mě úplně to pravé ořechové. Doufám, že stříbrná zátoka bude lepší :-)
Druhý díl se čte ještě rychleji než první. Naprosto jsem příběhu Talona propadla. O to je to šílenější, že je v tom opravdu velmi vážné téma. A konec knihy? Nechal mě naprosto napnutou a samou nedočkavostí se asi zblázním, než vyjde další díl. Moc se těším na pokračování.
Mě se knížka moc líbila. Sice komentáře níže mají pravdu v tom, že slovo číča se opravdu do románu nehodí, ale mě to až tak nevadilo a práce právničky také ne. Četla jsem jedním dechcem. Rozhodně je to velmi napínavé.
Tato knížka se čte velmi dobře. Sice hlavní hrdinka Penelope má opravdu vyjadřování hrubiána, ale sedí mi to k ní. Co mi vadilo pořád dokola psané chlap snů a možná i to, že celý příběh je rozepsán do pár dní. Ale i tak to bylo hodně vtipné a na zpříjemnění chmurného odpoledne je to dobrá volba. Za mě to bylo fajn.
První díl jsem četla až jako druhý a vůbec toho nelituji. Byl mnohem lepší než druhá knížka. Moc se mi líbilo jiskření mezi hlavními hrdiny a příběh, který knížka nabízela. Bruce a JJ jako vedlejší postavy neměli nejmenší chybičku. Dokonce mě snad bavily nejvíce. Rozhodně jsem se bavila po celou dobu čtení. Jediná vada na kráse byl ten konec. Chtěla jsem více příběhu, nechtěla jsem se loučit se všemi. Knížka se četla neskutečně rychle, jak mě pohltila. Můžu jedině doporučit. Já se u ní nasmála a i nějaká ta slzička mi utekla.
Mě tahle kniha neskutečně bavila. Erotické scény zde byly více než samotný děj, ale vůbec mi to kupodivu nevadilo. Jedním slovem bych knížku popsala jako žhavou. Pro některé to může být až příliš, ale mě to prostě sedlo. A ten konec? Uvidíme, jestli to bude pokračování Evelyn, a nebo to překvapivě bude z pohledu Payton. Rozhodně se nemůžu dočkat.
Souhlasím s některými, že druhý díl byl zdlouhavý kvůli paličatosti hlavně Rushe, ale i když byl první díl lepší, tak i druhý díl se mi četl dobře. Nejlepší je číst o těhotenství a předčasném porodu, když v danou chvíli máte stejný problém, takže jsem se neubránila slzám. Jinak je to fajn odreagování.
Do zatraceného Helu!!! To byla ale jízda.. sice začátek se četl trošku hůře díky mnoha postav, ale člověk se rychle zorientuje a příběh ho naprosto pohltí. Sarah se opravdu vyznamenala s novým světem, naprosto mě dostala. Už samým začátkem, kdy si oblíbíte postavy, tak je zamorduje. Nechci prozrazovat mnoho, ale některé mi přirostly opravdu k srdci a musela jsem rozdýchat, že v pokračování nebudou. Navíc tolik zvratů, které se staly, vůbec jsem tomu nemohla uveřit, že postavu kterou milujete, pak v jiné části nenávidíte a na konci ji opět milujete a musíte se s ní rozloučit. Prostě nemám slov... jestli další díl od Sarah bude lepší než tenhle, tak to opravdu nepřežiju.. Teď s hrůzou, nedočkavostí a netrpělivostí budu čekat na další díl...