Ewika

Rozhodně doporučuji. Rozhodně si z toho něco pozitivního odnesete .

Krásná kniha, velmi dobře popsán život v Indii očima "evropana" . Jejich myšlení. Moc se mi kniha líbila a patří mezi mé TOP.
Navíc po zjištění, že se jedná o autobiografii ( a že jí psal několikrát a několikrát byla ve vězení zničena, než jí vydal ) .

Martina je vtipná, veselá, chytrá a sečtělá spisovatelka. Kniha mě nabila a bonusem pro mě byla možnost více fotografií na jejím instagramu. Doporučuji všem. Krásně se s ní cestuje, ať jste doma nebo třeba v práci.

Knihu poslouchám a více méně se do ní nutím. Co se týče obsahu, se mi celkem líbí - nově neotřele napsaná moudra a možnost nového pohledu na svět i život, ale co se týče namluvení knihy - opravdu namluvil autor sám ? To je děs. Velmi mě přednes ruší, tahá za uši. Přemýšlím, že zbytek dočtu v tištěné podobě.

Krásná kniha. Krásně napsaná s krásným příběhem :)
Jedna z mála knih, kterou časem s chutí přečtu znovu. Rozhodně. Spisovatelka mě nadchla a již koukám po jejích dalších dílech.

Skvělá kniha.
Jednoduše a přesto zajímavě napsaná. Rozhodně je to jedna z knih, ke kterým se budu vracet a mám chuť rady i aplikovat. Mám v plánu přečíst si i další knihy od autora.

Škoda , že jsem knihu neobjevila, když byli děti menší. Kéž by byl i takový návod na puberťáky.
Každopádně lze z knihy vyčíst i dost informací pracování sama na sobě v jakékoliv době.

Nádherné a bolavé zároveň. Poslouchala jsem jako audioknihu namluvenou V.Cibulkovou a její hlas byl balzám na duši. Krásně napsané s hloubkou.