Faith komentáře u knih
Vyprávění paní Agathy, její pohled na život, plachost a další vlastnosti jsou mi velmi blízké. Uchvátilo mě právě hlavně její vyprávění o dětství a dávné době, ve které žila. Tolik kouzelné a zajímavé pro někoho, kdo už tuto dobu nemá šanci zažít. Připadalo mi, že spousta z toho se odráží v pro mě viditelné "rozvernosti" jejích detektivek, protože v jejím podání je to vždy především vyprávění o lidech.
A jak zde bylo dříve poznamenáno, že je v životopise málo o tom, jak psala (případně jak psát detektivky), mi vůbec nevadilo. Ani jsem to nečekala. A to, co autorka zmínila, mi připadá srozumitelné a pochopitelné. Myslím, že k jejímu "stylu" se nehodí vysvětlování "pravidel psaní". Zdá se mi, že to prostě "měla v sobě", jednoduše dělala to, co ji baví:-)
Kniha pro mě velmi zajímavá, pozitivní a plná radosti ze života. Těším se, že si přečtu znovu.
Naprosto úchvatná kniha, po které všechny ostatní blednou... Miluju Howarda Roarka a miluju ten pocit bytí tady a teď, který se dostavil při každém čtení. Toužím si ho zachovat navždy:-) Bylo neskutečné, pochopit do hloubky, jak některé věci v lidské společnosti fungují...díky za tuto knihu!:-) Budu číst určitě znovu:-)
Hodně dobrá a současně hodně drsná kniha (alespoň pro mě). A jak už zde bylo řečeno, především nabízí jiný úhel pohledu na indiány vůbec. Převrátilo to moje představy doposud ovlivněné bohužel pouze filmy. Fascinovaly mě informace o vztazích Apačů a rodinném životu a především jejich "životní filosofie". Ano, krutost byla na obou stranách. Ale měli Apačové skutečně na vybranou? Posuďte sami...
Skvělá kniha:-) Poprvé jsem ji sice četla trochu nepřítomně, ale napodruhé mě nakopla ke změně;-))) Když mi klesala nálada, přečetla jsem si kousek a hned mi bylo mnohem líp:-)
Ze začátku se mi to hůře četlo. Harry Potter psaný jako divadelní hra je prostě nezvyk:-D Ale pak se to rozjelo a musím říct, že v divadle by to mohlo být bomba:-))) Předčítala jsem to manželovi a oba jsme si to užívali;-) Moc zajímavé pokračování:-)
Mě se tento díl líbil jednoznačně nejvíc!!!! To, jak se Nevill předvedl bylo skvělé. Pro mě naprosto perfektní (i když dost smutné) zakončení série. SPOILER Těch mrtvých bylo opravdu dost a T. s L. mě vzali asi nejvíc. Ale epilog mě potěšil a jsem spokojená;-) Happy End je náhodou fajn. Mě prostě tento díl sedl ze všeho nejvíc. Možná taky proto, že postavy se tentokrát chovaly nejdospěleji a nejpřirozeněji. A Snape mě taky potěšil, že není zase takový záporák, jak pořád všichni čekali:-D
Nádherné pohlazení po duši s mnoha užitečnými technikami pro běžný život:-) Překrásné obrázky a dojemný příběh;-))) Určitě kniha na mnohá přečtení:-)
Velmi dobrá kniha, která mi sice úplně nevyhovovala stylem psaní, ale inspirovala mě k mnoha pozitivním změnám v životě:-) Byl podle ní natočen také velmi příjemný film "Pokojný bojovník", který určitě doporučuji!
Úžasná kniha, kterou doporučuji všem
Pěkné vysvětlení toho, jak boty "fungují" a ovlivňují celé naše tělo a způsob naší chůze. Cviky jsou na konci přehledně sestavené, uvidím, jaké budou výsledky po cvičení:-)
Rozhodně lepší, než Anastasia...už se těším na další díly. Čte se to jedním dechem:-)
Pro mě byla kniha velkou inspirací právě proto, že se velmi liší od jiných knih podobného žánru. Nepřipadala mi rozvleklá, naopak mi vyhovovalo, že jsou důležité myšlenky opakovány a několikrát vysvětlovány z různých stran. Čtení mě uklidňovalo a poskytovalo mi jiný náhled na svět, který přetrvával i po přečtení. Ale vzhledem k ostatním komentářům mě napadá, že možná není určená k přečtení "naráz". Mě vyhovovalo čtení po malých dávkách v dopravních prostředcích:-) Každý den mě tak kniha "naladila do pozitivních vibrací":-)))
Nádhera, NÁDHERA !!!!! Kdysi jsem četla "Všechno, co opravdu potřebuji znát..." a nepamatuji si, že by mě to nějak zaujalo. Ale bylo mi asi 15 a tehdy to zřejmě nebyla kniha pro mě. Teď po letech se ke mě dostalo "Už hořela..." v audio verzi, kterou čte Petr Oliva. A je to opravdu nádhera! Tolik životní moudrosti a neopakovatelného pohledu na svět...díky Fulghume!;-) Tímto zřejmě začíná moje éra nakupování autorových knih. A věřím, že kouzlo budou mít naprosto stejné i v psané podobě:-)
Skvělá kniha, která stručně a s jednoduchostí vysvětluje, jak uskutečnit svá přání. Autor při tom používá především příklady ze svého vlastního života. Velice inspirující.
Super kniha! Velmi vtipná, pozitivní a povzbuzující, když je člověk z toho mateřství trochu unavený:-))) (Člověk-matka:-D) 5 hvězdiček nemá jen proto, že se mi zdála příliš krátká :-DDD
Skvělá kniha, krásné inspirující příběhy;-))))) Jen asi uprostřed je trochu slabší část, ale ke konci opět nabere dech;-) Jinak skvělé počtení:-))))
Velmi vydařená kniha paní Jordánové, která je poučná nejen pro nastávající nebo čerstvé rodiče, ale také pro ostatní, kteří kdysi bývali dětmi a potřebují pochopit něco ze své minulosti, smířit se, odpustit...protože každý si v knize najde to své. Ať už jako rodič nebo dítě. Nespočet příběhů odhaluje vztahy a situace ze života, které nám pomohou objasnit to, co se třeba stalo kdysi i nám a proč se nyní chováme tak, jak se chováme. Velmi doporučuji. Pro mě zatím nejpřínosnější kniha od této autorky.
Velmi zajímavá a přínosná kniha, nejen o dýchání, ale i o schopnosti být v přítomném okamžiku. Najdete v ní nejrůznější techniky, které vám mohou pomoci při překonávání stresu, zvládání emocí, zmírňování bolesti apod. Opravdu doporučuji.