Francoa komentáře u knih
Dost strohé popisy, jak kdo přišel nebo odešel a podobně, prostě to, co jsem si už dávno i snad jen stručněji našel na internetu.Doba, kdy do skupiny vstoupila parta odrodilců Greenhornů (Zelenáčů) byla určitě jejich nejlepší.Sám jsem jí zažil, nevynechal jsem v Praze žádný koncert a absolvoval většinu salonů.Velkým kladem je fotodokumentace a zpěvník třiceti písniček.Kniha je určena hlavně příznivcům country.
I druhá kniha se mi četla velmi dobře.Na každé čtení jsem se doopravdy těšil.Konce knihy bych si představoval trochu jinačí, ale to je můj problém.Určitě si zase někdy přečtu další příběh.
Zase jsem se dobře bavil.Jsem rád, že konečně vím jak začínal Oldřich, ale i Ota v detektivním pátrání a těším se na další setkání.Příběhy jsou si podobné a vždy zábavné, prostě takové, jaké očekávám.Výborné na oddych a pohodu.
Po delší době česká detektivka, je vidět, že autor prostředí velmi dobře zná (ruka ruku myje).Četlo se velmi dobře, únikový konec trošičku zklamal, jinak by bylo 5 hvězd jako vyšitých.Určitě si přečtu ještě nějakou jeho knihu.
Už jsem četl několik knih spisovatelky Link-ové, tahle se mi zdála nejlepší, jsou to skutečné romány s kriminální zápletkou a málokterý spisovatel detektivek se jí v tomhle vyrovná.I když jsem ke konci tušil jak to je, tak se četlo výborně.Pro mně kvalitní román.
Jako vždy , klidné oddychové čtení.Přesně to, co od autora očekávám.Trochu záhad, dobrodružství, mírného sexu a závěrečného rozřešení.Snad i krapíček historie.
Prozatím se nemohu nějak začíst, vždy přečtu pár stránek a odložím.Začnu číst jinou knihu a většinou s chutí přelouskám.Knihu jsem koupil použitou za babku, tak snad jí někdy přečtu.Pak se uvidí, co s ní dál.
Četl jsem vydání předválečné (ani tady není), je to již přes padesát let, tak raději ani nehodnotím.Pokud si pamatuji, tak se mi kniha tenkrát líbila ( celá trilogie).
Mezi povídkami jsem potřeboval kratší oddych, ale četlo se mi dobře a docela jsem se bavil.Jako vždy Vondruškovsky zábavné, žádná nuda.Styl stále stejný.
První část strhující, další část dosti dobrý.Četlo se dobře, napínavé,děj přímo letěl, ale konec trochu nejasný, zklamání.Ubírám hvězdičku.
Jako vždy četlo se mi výborně, měl jsem z knihovny půjčené vydání z roku 1994 z nakladatelství Dobrovský.Neuvádějí ISBN, takže nešlo přidat.
Povídky moc nemusím, ale tyhle se mi četly dobře.Hlavně druhá se mi hodně líbila, mají hlavu i patu.Napsat dobrou povídku je obtížnější než román a Francis je zvládl výborně.
Četlo se mi dobře a docela jsem se bavil.V těchto dobrodružně detektivních příbězích nečekám žádnou historii a nehledám hned jestli to bylo tak či onak.O tom napsal autor Vondruška jiné knihy.
Seriál mi nijak nenadchnul, proto jsem čtení knihy stále odkládal.Nakonec jsem se začetl a přelouskal jí za dva dni.Bavilo mě to mnohem více než seriál i když přímo tenhle příběh v seriálu zakomponován nebyl.Bránit se dalším příběhům nebudu.
Jako kluk jsem jí četl mnohokrát, vždy o prázdninách u babičky.Bylo to takové shrnutí předchozích
10 dílů.Jsou to krásné vzpomínky.Četl jsem mnohé další díly, ale k téhle jsem se už nikdy nedostal.
Četl jsem jí hned po vydání a od té doby několikrát.Jedna z nejhezčích od Wodehouseho nejen proto, že když Daleký západ - tak Zane Grey, tak pro vtipné situace.Když se chci pobavit, tak sáhnu po knížečce Malý pán na ženění.
Velmi dobře se četlo, škoda jen, že jsem měl moc málo času na čtení.Jako každý rok je jaro pro mně moc náročný na čas.Dostatečně dobrodružné, vtipné situace Oldřich + nevěstka, panic Ota + Zrzka, prostě jsem se bavil.Výborná oddychovka.Těším se na další příběhy autora.
Výborný, dobře se čtoucí příběh Z.G., s trochou více historie.Ukázka toho, jak vlastně vznikali USA.Skvělé jiskření mezi dvěma mladými lidmi.Zase černoch kovboj, což nestrávil Hollywood při filmových verzích knihy.Při pozorném čtení, by se určitě objevilo několik dalších kladů. .A jako vždy nádherná příroda.Prostě mám ten příběh rád.
Výborný dobrodružný román o osidlování Divokého západu.Zase dokonalé prolínání fikce ze skutečností, vystižené charaktery postav a jako vždy nádherná příroda.Pěkný, dobře se čtoucí román Zane Greye.Marně by jste hledali něco podobného u jiných autorů westernů.
Výborný román Z. G., který se dá číst mnohokrát.Když Grey román napsal, byla to žhavá současnost.Impozantní závěrečná část příběhu.Byla to oblíbená kniha malíře Zdeňka Buriana, jak se zmínil v jednom rozhovoru.