gaspoda komentáře u knih
Poměrně dlouhou jsem ji chroupal tím nechci říct že je nudná ano přiznávám měl sem tam hluchá místa kdy jsem si říkal tak ať se konečně něco děje(viz.bloudění mlze v závěru) westernova story na konci mi to vynahradila. Stále plnej počet a jsem rád že se mi dostala jinozem do ruky.
Tak jdem na posledni knížečku.
zdravím
pohadka se jmenuje "O perníkářovic Leontýnce, vodníkovi a brodské hrbaté chalupě".
Doufam že to ještě pomůže.
Pár stripu pobavilo právě že jen pár. A za ty kačky jsem čekal víc muziky. Existují ftipnější stripy za drobnější peníz
opet propracované nitky se zbíhají do finalní faze vše se spojuje.setkaní u troje je paradní.dred se taky krasné vybarvuje radost číst o každe postavě.
je hezké že a bude huř má pokračovaní bylo fajn se k němu vratít a sledovat jeho další životní osudy pro mě to má ale hrozně velké ALE hrozně moc zamrzelo olinovo vyškrtnutí života v klostrdle zajimal me zivot jeho sestry rodiču a "přatel" po padu železné opony. zamrzelo.
Opet silna zavislost
Presto nechapu proc mi silene dlouho trva precist poslednich 50stran.
Doporucuji.
Tad Williams kdysi jsem cetl jeho sagu trn a zal a dle meho bych rekl ze to byla nejlepsi fantasy co sem kdy cetl.
A jinozeme uz samotny uvod v knize me kni prikoval.
Bravurne nakrizil fantasy se sci-fi a radne okorenil cyberpunkem.Williams znamenite pomalu nas seznamuje s postavavami vykresluje s noblesou ten dech berouci svet.
Kniha nadchla vrham se na dalsi dil pln ocekavani z nove imaginace.