gaspoda
Dočteno.Těžké bylo loučení i tak slzička mi na posledních listech ukapla ne že by to bylo tak dojemný ale pomalu rok co jsem s hrdiny prožival jejich utrapy,tak mi trochu přirostli k srdci.tudíž byl konec značně hořký.
Modlím se aby se někdo v cz dokopal k překladu pokračovaní dalších dílu.

Bajecne pohadky a povesti z rodneho kraje.je hrozne hezky chodit na Ta mista a snit tam nebo fajn typy na vylety kde zaperlite s povesti.

Fantazie
Od knihy se neslo odlepit
Naspeedovanej dej kratke kapitolky cetla se jedna basen

začátek fajnovej konec u mě skřípal ješte kouknu na film.
jako povinna četba v USA yop

nějak se mi nechce věřit že by smetánka ujížděla na heráku na swingerparty.

nějak sem nepochytil ten zaver se nám to trošku zlomilo v trošku obludnej trip.
ale dostal sem chut na houbičky

Dočkáme se třetího dílu?? Protože tento byl famózní a hodně slušnej počet stran kde nám přibyly barvičky ale ne moc není to vůbec křiklavé což je hrozně fajn. Více se tu věnujeme lidem než v 1díle. Moc líbilo a je to hodně ftipné.

když se knihu po prvé otevřel docela sem měl obavy.Nejedná se o typický comix jak jsme zvyklí ale nýbrž máme na levé straně krátký text a vpravo je kresba. Po 4stranách se mé obavy rozplynuly a příběh mě dokonale strhnul. Nekonvenční záležitost a já se klaním a tleskám před Paní Autorkou.

nějak tomu nerozumi proč taková odnož holki jsou fajn hezky se na ně kouka neco je dobry nejakej přibeh zas ne.občas se zasmějete jenze co dal??
nevim proč to nevlozili do puvodnich pupíku.

člověk furt čeká že se to zas zvrhne. nemrtví nejsou zas tak velkou hrozbou.

tak to byl velice hutnej díl řady nám pěkně prořídly
opět čteno jedním dechem nešlo se odlepit

stale dokola to same sem tam přiběh nadchne jiny nic moc
nechci řict znouzecnost
čekal jsem přiběh ze space nebo jejich planety.chybí fantazie.

Těžko hodnotit každou knihu zvlášť když se jedna o jeden dlouuuuhej příběh. Tedy opět za plnej počet.
A taky sem na stránkách Pana spisovatele zjistil že vydává pokračování sudby mečů.Zatim ake jen v originále tak snad se toho nekdo v cz zhosti a vyda to i u nás. Kéž by.