Gemma88 Gemma88 komentáře u knih

Ženám snít zakázáno - Můj útěk ze Saúdské Arábie Ženám snít zakázáno - Můj útěk ze Saúdské Arábie Rana Ahmad

Příběh byl poutavý, dozvěděla jsem se víc o muslimské víře a životě "v jiném světě". Je pro mne těžké si představit, že se to děje v současnosti. Bohužel hlavní postava mi nebyla sympatická, její chování v době útěku bylo nesmyslné..

03.03.2022 3 z 5

Ženy z ostrova kamélií Ženy z ostrova kamélií Tabea Bach (p)

Knížka se mi líbila i když knížky tohohle typu moc nečtu. Někdy je ale hezké odejít od reality a věřit, že vše dobře dopadne.

22.02.2022 4 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Kathryn Croft

Čtivá kniha, plná prolhaných lidí s neuvěřitelným dějem.

15.02.2022 2 z 5

Spolubydlící Spolubydlící C. L. Pattison

Sice jsem si to myslela, že není vše jak vypadá, konec mně překvapil. I když je pravda, že se tam téměř nic neděje a na konci je toho až moc, to přecházení z přítomnosti do minulosti vás nutí číst.

02.11.2021 3 z 5

Eva Eva Wm. Paul Young (p)

Z téhle knihy mám smíšené pocity, upravený příběh zrození.. Je to kniha k zamyšlení, nad vírou, nad životem i když ten děj, mne občas nedával zmysel.

02.11.2021 3 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Je to hodně napínavá kniha, bohužel jsem čekala jiné řešení jejího problému. Nebo alespoň, že se něco zvrtne?...

07.09.2021 3 z 5

Fobie Fobie Wulf Dorn

Od začátku napínavý příběh, takže se četla rychle. Donutí člověka k zamyšlení nad svým životem, "soukromím", i nad životy jiných lidí, který někdy nedopadne tak jak si přejeme a mnohokrát nás poznačí nejenom zevnitř, ale i zvenku.

31.07.2021 4 z 5

Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Moje první knížka od autora a popravdě jsem nevěděla jestli jí dočtu. Násilí, zneužívání.. ale děti?? To se čte opravdu těžce. Každopádně se mi líbil děj a kniha byla poutavá i když předvídatelná.

26.05.2023 4 z 5

Co dělat, když prší Co dělat, když prší Marissa Stapley

Tak tohle byla moje první kniha, kterou jsem odložila snad 100 krát. Vůbec mně nebavila.

08.12.2021 1 z 5

Zůstat s Lucy Zůstat s Lucy Tammy Greenwood

(SPOILER) Při čtení téhle knížky jsem měla pocit, že ženská co to psala, nemůže mít děti. I kdybych brala ohled na dobu a na nátlak rodiny (manžela), nedokážu si představit, že bych se 2 roky nezajímala o své dítě a najednou riskovala vše. To, že ho vzala z ústavu, zanedbané, špinavé rovnou do zábavného parku, kde při přebalování na záchodě zjistí, že má červy a až další den, že má vši (když se na svědění stěžuje starší syn)... Chtěla jsem jí vyhodit, protože si neumím představit, že by se takhle zachovala MÁMA. Já sama mám 2 letou holčičku, zdravou a na to, že Lucy má být mentálně opožděná a už po pár dnech umí říct měsíc??.. Nakonec jsem jí dočetla, zajímalo mně, jak má v pláně autorka ukončit tú nekonečnou vlnu porušování zákonů.. Pro mně je to smutný příběh tím, že odráží skutečné události, pro to 2 hvězdičky, jinak knihu nedoporučuji.

09.11.2021 2 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Další skvělá knížka, jenom Will je na mně až moc velký "romantik"

07.09.2021 4 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Po přečtení sester, jsem se rozhodla vzít to od začátku kvůli životu Servaze. Zajímá mne jeho příběh a kriminální dej je velice dobrý bonus ve kterém vše dobře zapadá.

04.08.2021 4 z 5

Rozpolcené srdce Rozpolcené srdce Arnette Lamb

Moc krásný milostný příběh. Zbytek děje mně nezaujal.

21.04.2021 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Poutavý název i téma. Začátek mně moc nebavil, měla jsem chuť jí odložit, ale na to jsem moc zvědavá Což je dobře, protože někde v půlce mne kniha zaujala a už jsem se neodtrhla. Jenom ten závěr byl docela zbytečný a předvídatelný.

20.04.2021 3 z 5

Bohatý bratr, bohatá sestra Bohatý bratr, bohatá sestra Robert T. Kiyosaki

Začátek, zajímavá autobiografie, bohužel hodně se to točí dokola. Prostředek poutavý, pro mně hlavně části Kiyosakyho (Střídá se pohled na život jeho a jeho sestry) A konec hodně zdlouhavý až nudný.

19.04.2021 2 z 5