Gracinka

Za mě super. Hlavně se mi líbí povídání, kdo a jak stvořil daného upíra.
Rozhovor s autorkou by mi teda stačil kratší a povídání o autech pro mě bylo nezajímavé.

Když pominu tolik zmiňovaný překlad a pravopis, děj za mě totální nuda. Oproti klasickému Stmívání jsem se nedozvěděla téměř nic nového. Nechápu, jak to nic, dokázala autorka roztahat na 700 stran?
Čekala jsem víc.

Kniha se sice dobře četla, ale 3/4 je nudný děj. Hlavní hrdinku jsem nemohla vystát, působí nevyrovnaně, pořád bloumá, nic se neděje. Konec byl o něco lepší, i když mě vrah teda nepřekvapil. Byl jedním z mých dvou tipů.

Bylo to napínavé, až do konce jsem netušila, kde je pravda.
Akorát mi moc nevyhovoval styl psaní autora. Některé části mi přišly tak zmatené, že jsem je musela číst 2x.

Tahle knížka se mi od autorky líbila asi nejmíň. Čtvrtou hvězdičku dávám za milostný příběh.

Po dlouhé době knížka, kdy jsem vůbec neměla tušení, kdo je vrah ????

Napínavé čtení od začátku do konce. Je fakt, že to mohlo být malinko kratší. Bylo tam zbytečně moc situaci, kdy hlavní hrdinka uteče a pak ji zase chytí.

Byla jsem nadšená, když jsem knížku v knihkupectví zahlédla.
Po jejím přečtení jsem velmi zklamaná. Kdyby tam nebylo vyjmenovaných pár hlavních postav z Odkazu dračích jezdců, vůbec by mě nenapadlo, že to s tím má nějak souviset. O životě Eragona a Safiry jsem se nedozvěděla vůbec nic. Škoda.
Pokračování už si rozhodně nekoupím.