Gracinka Gracinka komentáře u knih

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Pro mě nejhorší knížka celé série. Téměř nic se nedělo, napětí bylo málo. Líbila se mi dějová linka s Pennem a Fifinka. Mohla by s nimi spolupracovat častěji.

24.07.2022 3 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Děj se mi poměrně líbil, byla mi sympatická Vicky a Flora mě neskutečně otravovala. Kdyby v příběhu nebyla, vůbec by mi to nevadilo. Konec mi přišel poněkud uspěchaný. A kapitoly týkající se Jurka bych vynechala úplně.

07.07.2022 4 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

600 stran uteklo jako nic. Chyběla mi Saga, vadilo mi, že z Joony udělali trosku a že mu nikdo z kolegů nevěřil.

25.06.2022 4 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Vadilo mi, že Kim neracovala se svým týmem, Travis mě neskutečně štval, ale bavila mě doktorka A. Dlouho se nic moc nedělo a konec přišel rychle.

19.06.2022 4 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

V téhle knížce mi něco chybělo, i když nedokážu říct co.

19.06.2022 4 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Čekala jsem něco víc wau. Podle anotace se to tvářilo jinak. A ne jako příběh ze součastnosti se vzpomínkami na minulost.
Vyvrcholení bylo docela překvapivé. Zvedlo můj dojem z knížky.

12.06.2022 3 z 5

Psí slib Psí slib W. Bruce Cameron

Nejméně podařená kniha série. Už to bylo moc. V příběhu byly mezery a ta fenka se převtělovala nějak moc často. Nesedělo to do časové osy. A ten konec? To už bylo hodně přitažené za vlasy.

10.06.2022 2 z 5

Temný vzorec Temný vzorec Andrew Mayne

Nejslabší kniha od autora. Theo se chová jako cvok, vyšiluje a zahodí všechno, co měl. Zápletka dobrá, ale nezajímavě vyřešena. Je to takové vlažné.

07.06.2022 2 z 5

Za pět let Za pět let Rebecca Serle

Čekala jsem úplně něco jiného. Příběh byl neuspořádaný, jako by ho psalo dítě na základce. Moc se mi líbil vztah Dannie a Belly.

28.05.2022 3 z 5

Žena, kterou jsem byla Žena, kterou jsem byla Kerry Fisher

Podle anotace měl být příběh o Kate. Přitom tam její cesta skoro nebyla. Lépe řečeno, neměla téměř žádný děj. Kromě toho, že potkala Alexe a na konci mu prozradila, co se jí stalo.
Gisela mi byla docela sympatická a dost chápu ten šok, co v ní vyvolala synova přítelkyně.
Příběh Sally mě zaujal nejvíc, i když netuším, co vlastně viděla na Chrisovi. To byl jen obyčejný arogantní a nafoukaný blbec.
Asi jsem od knížky čekala trochu něco jiného.

19.05.2022 3 z 5

Mrtví umí mluvit Mrtví umí mluvit A.K. Turner

Brilantně napsané. Příběh mě od začátku vytáhnul do děje. Hlavní hrdinka mi byla moc sympatická. Hlavně svou empatii, inteligencí a houževnatostí.

16.05.2022 5 z 5

Urozená vězeňkyně Urozená vězeňkyně Michelle Moran

Krásná knížka. Seléné si mě hned získala.

14.05.2022 5 z 5

Léto, jako když vyšije Léto, jako když vyšije Eliška Horelová

Knížka mého mládí. Sympatické postavy, ubíhající dej, příjemné prostředí.
Hvězdičku strhávám za to, že si autorka nezjistila víc o práci s koňmi. Situace typu: sednu a jedu, když kůň neposlouchá, tak mu dám bičem, tak by to opravdu vypadat nemělo. Přesně proto si pak každá druhá slečinka myslí, jak je jízda na koni jednoduchá.

14.05.2022 4 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Moje třetí kniha od této autorky a jsem si jistá, že poslední. S každou další je to větší a větší nuda. Píše sice příjemně, ale děj naprosto žádný. 455 stran a do 62.kapitoly se nedělo absolutně nic.

06.05.2022 1 z 5

Až ji najdou Až ji najdou Lia Middleton

Knížka byla příjemně napsaná, děj ale značně kulhal. V podstatě se nic moc nedělo, pořád se to točilo jen kolem myšlenkových pochodů Naomi, která mi byla dost nesympatická.

20.04.2022 2 z 5

Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

(SPOILER) Hlavní hrdinové mě moc bavili, ale zklamalo mě, že se dali dohromady v podstatě hned a půlku knížky řešili, kdy a jak to říct bráchovi.
A co mi teda neskutečně vadilo, tak to, že Kins hází knížkami. Opravdový milovník knížek si knížek váží a ne že s nimi mlátí lidí.

18.03.2022 3 z 5

Puls Puls Felix Francis

Poměrně nudný táhnoucí se děj. Spíš to byl příběh o nevyrovnané lékařce než příběh z dostihového prostředí.
První kniha od Felixe, co jsem četla a nemám odvahu zkusit jinou.

29.12.2021 2 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Z počátku se děj dost táhl. Nějak jsem se nemohla začíst. Pokračování bylo poutavější.
Saga je odvážná. Měla jsem radost, jak dopadl ten nesympatický mladý doktor.

10.11.2021 4 z 5

Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Camille G

Četla jsem pár příběhu na fb a celkem mě to bavilo, takže jsem se rozhodla, že si přečtu i knížku. A jsem dost zklamaná. 90% příběhů se týká jen vyměšování a zvracení v opilosti.

04.11.2021 1 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Bavilo mne to, ale příběhu něco chybělo.

22.10.2021 3 z 5