Gracinka komentáře u knih
Dost jsem se přemlouvala číst pořád dál a po přečtení příběhu si říkám, že jsem ho měla rovnou odložit.
Jedna z nejnudnějších knih, co jsem kdy četla. Nuda, nuda, nuda a k tomu neskutečně nesympatická hlavní hrdinka.
(SPOILER) Hlavní hrdinka mi byla dost nesympatická. To je takový problém napsat knížku, kde vyšetřovatel nebude psychicky nevyrovnaný jedinec?
Jinak byl příběh celkem fajn, i když čtenář asi od půlky tuší, kde je pravda.
Každopádně mě dost zklamalo, že nechali padoucha uprchnout. Navíc s dětmi. To přece nemůže být tak snadné.
Příběh mě docela bavil. I když mě strašně vytáčelo oslovení ženuško. A poslední dvě kapitoly už byly nudné a navíc.
Čtivě napsané. Ale příběh mohl trošku lépe ubíhat. Jack a Matthew jsou sympatičtí. Linku s Janem jsem nepochopila. Byla úplně zbytečná. Stalkera jsem tušila už od začátku, což je škoda.
Kniha mě moc nenadchla. Téměř nic se nedělo. Pořád se omílalo pár situací dokola.
Andras se Sonjou působili sympaticky, ale Tess byla neskutečně protivná rozmazlená princezna z města. Mezi ní a Andreasem nebyla žádná chemie.
Rozhodně lepší, než vánoce v Paříži. I když tam mohlo být méně děje z azylového domu. Tyhle části byly dost nudné.
Knížka příjemná, dej taky, ale moc se toho nedělo. Stačilo by o 200 stran méně a pořád by byl příběh kompletní.
A co mě strašně rozčilovalo bylo to, že hlavní hrdinka celé dny chodila ve sněhu a mrazu v converskach a vůbec jí nebyla zima.
Druhá kniha od téhle autorky a opět má hlavní postava psychickou poruchu. Druhá pořád mění svoje teorie...
Postavy jak přes kopírák, jen děj malinko jiný.
Upřímně nevím, zda se pouštět do další knihy autorky.
Kniha mě nenadchla. Prvních 200 stran se pořád dokola omílá, že hlavní hrdinka je duševně nevyrovnaná a na prášcích. Měla jsem chuť přestat číst, ale nenecháváme knížky nedočtené. Posledních 60 stran bylo fajn, podstatně zlepšily můj dojem z knihy.
Po jedničce asi nejlepší díl. Smála jsem se jak blázen. Historické povídky bych teda vynechala. Ty byly dost nudné.
Jako thriller bych tenhle příběh nenazývala, ale bylo to čtivě napsáno, děj pěkně ubíhal, Tess s Benem mi byli moc sympatičtí. V půlce knížky jsem sice rozlouskla, kde je pravda, ale s chutí jsem četla až do konce.
Od knížky jsem čekala víc. Starší Kelly mi byla už od začátku nesympatická. Je nevyrovnaná, vlezlá, odmítá přijmout pomoc. 2. Část knížky už byla lepší. Děj začal mít konečně spád. Konec knížky mě taky neoslovil.
Knížka mě bavila od začátku do konce. Evy dějová linka bla dost zajímavá. A co se týče Claire, líbilo se mi, že pomoc přišla od úplně nečekané osoby.
Kniha napsaná čtivě, ale děj absolutně nudný. Téměř nic se nedělo. Dej by šel shrnout ve dvaceti stránkách.
Tohle byla taková nuda. Dvakrát jsem knihu malém odložila nedočtenou.Nedělo se téměř nic, příběhu chyběl dej, pořádná zápletka i vyvrcholení. Návraty do minulosti byly skutečně zdlouhavé a otravné.
Sabine i Thom byli sympatičtí, ale ostatní postavy mi akorát lezly na nervy.
Tenhle díl s Joonou mě vůbec nebavil. Začátek byl slibný, ale pak to šlo dost z kopce. Přes 100 stran o hypnotickém sezení bylo v knížce úplně zbytečně. A Erik mi byl díky své závislosti vyloženě protivný.
Tento díl mě bavil víc než předchozí,ale vadilo mi, že se měla kniha týkat vyšetřování znásilnění a většinu děje se řeší požár. Přemýšlím, zda číst další díl, ale sem zvědavá, jestli už se dá Ellery konečně dohromady s Reedem.
Na jednu stranu mě to bavilo, na druhou tomu něco chybělo. Děj moc neutíkal. Podezření na vraha jsem měla už od začátku. Reed mi byl sympatický Ellery moc ne.