GuitarPhil

Skvěle napsaný příběh, který vás chytne a nepustí, dokud nepřijde poslední stránka. Obdivuhodně zasazená fakta do autorského příběhu vás udržují v neustálém napětí. Hodně silné a mně osobně blízké téma = dávám plný počet, nemohu jinak. Jistě lze doporučit všem, kteří se aktivně zajímají o historii naší země.

Skvěle napsaná kniha, mnohdy člověka při čtení tvrdých dat až mrazí. Velmi, velmi poučné čtení. Střídmost v užívání digitálních médií je vskutku namístě. Povinná četba pro každého, kdo si chce uchovat zbytek soudnosti a zdravého vnímání :-)

Skvěle napsaná detektivka, příznivce tohoto žánru jistě nezklame - spíše naopak.

Kniha je vpodstatě výběrem z blogu tohoto skvělého novináře. R.I.P.

Autor humorem a nadhledem sobě vlastním popisuje průběh komunistického puče v jednom českém maloměstě. S důsledky bolševické lůzovlády se potýkáme dodnes.

Zbytečně bych jen opakoval, co napsali čtenáři přede mnou. Povinná četba pro všechny, kterým není jedno, co se dělo...a děje. Díky, pane Placáku.

Pro fanoušky jedné z nej rockových kapel světa povinná četba!

Naprosto perfektní kniha nejen pro fanoušky této rockové veličiny. Doporučuji k přečtení i aktivním hudebníkům, skutečně poučné čtení.