Hakate Hakate komentáře u knih

Muži v offsidu Muži v offsidu Karel Poláček

čtení v rámci příprav k maturitě. Humorné, vtipné, milé, oddechové čtení. Velmi mě toto dílo bavilo.

Za trnkovým keřem Za trnkovým keřem Josef Pohl

Knihy od Pohla mě doprovázely každé léto u babičky, velmi ráda jsem si je četla.

Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce Josef Pohl

S vůní pryskyřice S vůní pryskyřice Josef Pohl

Zelená sedma Zelená sedma Josef Pohl

Pod Jezevčí skálou Pod Jezevčí skálou Josef Pohl

04.09.2022 5 z 5

Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Jaro Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Jaro Karel Plicka

Tyto říkadla, hádanky, básničky byly velkou součástí mého dětství spolu s kamarády, sourozenci jsme si v nich velmi často listovali, četli a tvořila nám poměrně velkou část zábavy.

04.09.2022 5 z 5

Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Zima Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Zima Karel Plicka

04.09.2022 5 z 5

Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Podzim Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Podzim Karel Plicka

04.09.2022 5 z 5

Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Léto Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, říkadlech a hádankách - Léto Karel Plicka

04.09.2022 5 z 5

Robinson Crusoe (převyprávění) Robinson Crusoe (převyprávění) Josef Věromír Pleva

Knihu jsem četla v rámci základní školy, moc pěkné zpracování, převyprávění tohoto známého díla.

04.09.2022

Krtek a autíčko Krtek a autíčko Eduard Petiška

Jedno z mých nejoblíbenějších krtkových dobrodružství.

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

Další krásné zpracování krtkových příběhů, které jsem měla ráda.

04.09.2022

Alenčina čítanka Alenčina čítanka Eduard Petiška

Kniha z mého dětství doplněná pěknými ilustracemi.

04.09.2022 4 z 5

Martínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek Martínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek Eduard Petiška

Kniha z mého dětství doplněná pěknými ilustracemi.

04.09.2022 4 z 5

Nikola Šuhaj loupežník Nikola Šuhaj loupežník Ivan Olbracht (p)

Povinná četba, velmi pěkný román, který mě bavil. Dobře se čte. Velmi dobrý čtenářský zážitek.

04.09.2022 4 z 5

BARF - Krmení psa přirozenou stravou BARF - Krmení psa přirozenou stravou Kateřina Novosádová

Dobrá příručka, pro začínající barfaře. V začátcích mi pomohla.

04.09.2022 3 z 5

Neználek na cestách Neználek na cestách Nikolaj Nikolajevič Nosov

Neználek na Měsíci Neználek na Měsíci Nikolaj Nikolajevič Nosov

04.09.2022 4 z 5

Neználek ve Slunečním městě Neználek ve Slunečním městě Nikolaj Nikolajevič Nosov