Hakate komentáře u knih
čtení v rámci příprav k maturitě. Humorné, vtipné, milé, oddechové čtení. Velmi mě toto dílo bavilo.
Knihy od Pohla mě doprovázely každé léto u babičky, velmi ráda jsem si je četla.
Tyto říkadla, hádanky, básničky byly velkou součástí mého dětství spolu s kamarády, sourozenci jsme si v nich velmi často listovali, četli a tvořila nám poměrně velkou část zábavy.
Knihu jsem četla v rámci základní školy, moc pěkné zpracování, převyprávění tohoto známého díla.
Další krásné zpracování krtkových příběhů, které jsem měla ráda.
Kniha z mého dětství doplněná pěknými ilustracemi.
Povinná četba, velmi pěkný román, který mě bavil. Dobře se čte. Velmi dobrý čtenářský zážitek.
Dobrá příručka, pro začínající barfaře. V začátcích mi pomohla.