Hakate komentáře u knih
Sekce povinná četba, krásné, smutné verše. Čtivá poezie. Nádherné.
Pohádky od Boženy Němcové mám velmi ráda. V mé knihovničce měly čestné místo v několika vydání. A toto bylo jedno z nich.
Krásné pohádky.
Krásná pohádka.
Toto vydání jsem měla velmi ráda.
Krásná pohádka.
Krásné pohádky, ty nejznámější.
Krásné pohádky, ty nejznámější, i ty méně známé.
Krásná pohádka.
Pěkná pohádka, jako malá jsem jí moc nemusela a dávala přednost lepším pohádkám od Němcové.
Klasika v české literatuře a povinná četba. Mnohdy peklo ve školních lavicích.
Do tohoto díla je nutné "dospět". Určitě nedoporučuji do knihy nutit nebo číst v mladším věku.