Hakate komentáře u knih
Knihy od Lenky mě doprovázely určité období mých školních let, protože u nás na škole je četla každá holka. Některé příběhy se mi líbily více, některé méně. Po nějaké době, už mi příběhy přišly stejné, jen jiné místo, jiné postavy. Ale princip vždy stejný.
I když začátek je trochu pomalejší, nudnější. Jakmile se rozjede, je to jízda.
Další skvělé krimi od Nesba.
Spolu s 3. Dílem je to nejlepší díl z celé série.
Další skvělé pokračování, v tomto dílu už přibývá temna.
Knihy jsem četla krátce po té, co u nás vycházely, takže jsem si poctivě musela vyčkat, až vyjdou nové díly. Jelikož jsem byla velmi nedočkavé dítě, bylo to se mnou trochu peklo, ale i když to byla jedna z mých největších bichlich ( v té době) velmi dobře se četla.
Knihy jsem četla, krátce po té, co u nás vycházely. Do dnes si pamatuji, jakou jsem měla radost a jak jsem se do knihy ihned začetla a když pak vyšly filmy, jak jsem byla zklamána, že některé pasáže jsou jinak nebo nejsou zmíněný vůbec.
Knihy jsem četla, krátce po té, co u nás vycházely. Do dneška si pamatuji, radost když jsem 2. Díl dostala od táty. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Za mě určitě nejlepší ze serie, tento díl se mi líbil nejvíce.
Bohužel knižní série se mi nelíbila, filmová byla ještě větší tragédie.
Další z knih, kterou jsem velmi ráda četla v dětských létech.
Literárně mi Memento sedlo mnohem lépe než Stanice Zoo. Velmi silný a smutný příběh.
Další z mnoha dobrodružství krtečka, další skvělá knížka.
Tato kniha měla své místo v mé dětské knihovně, v sekci: knihy, které mě nebavi.
Bohužel příběh mě neoslovil.
Zvláštní, jako většina Čapkových děl, ale toto dílo mi moc nesedlo, spíše zklamalo.